Cookie- og Privatlivspolitik
11 filmatiseringer vi ikke havde set komme!

11 filmatiseringer vi ikke havde set komme!

Tetris, Matador og Playmobil på vej i biografen

Stem op!
557
Stem ned!
0
(reset)

Lige nu kan man se en filmatisering af mobilspillet Angry Birds i biograferne. Snart kommer de små danske legetøjs-trolde til live i 'Trolls', og i dag skriver Deadline om en kommende Tetris-film.

Der er med andre ord masser af film på vej bygget over finurlige ideer såsom brætspil og legetøj.

Her er et overblik:

Trolls/Fox
Trolls

Siden 50erne har danske børn kunne lege med Thomas Dams (1915-89) såkaldte Gjøl Trolde. Det internationale gennembrud kom i 60erne og nu er successen ved at vokse sig endnu større med en animeret spillefilm på vej. Filmen vil fortælle, hvordan de små trolde fik deres markante, farverige hår, og Justin Timberlake har allerede leveret et sommerhit hertil.
Premiere den 13. oktober.

Barbie
En live-action film baseret på Mattels ikoniske dukke er på vej fra Juno-manuskriptforfatteren, Diablo Cody. Vi ved endnu intet om plottet, men Cody er kendt for en stærk ironisk grundtone, så det bliver nok ikke helt lyserødt.
Premiere den 18. maj 2017.


Ninjago/LEGO
Ninjago
Animationsfilmen er baseret på LEGO-serien af samme navn, hvor ninjaer og samuraier kæmper mod drager, hære af slangemænd og en ond krigsherre. Forvent en film i samme stil som LEGO Filmen: et klodset eventyr.
Premiere den 21. september 2017

Tetris
I dag er der sket nyt i udviklingen af den kommende filmatisering over spillet Tetris. Filmen har været undervejs siden 2014, men nu er det officielt, at en amerikansk-kinesisk co-produktion starter optagelserne næste år i bl.a. Kina, og at genren vil blive science fiction-thriller. Forvirret? Det er vi også!
Forventet premiere i 2018.

Playmobil
Når LEGO kan, kan den tyske pendant, Playmobil, vel også. Animationsfilmen over figurerne med deres bondegårde, politistationer og sørøverskibe skal skrives af den relativt uprøvede Blaise Hemingway og vil formentlig tiltale et ret ungt publikum.
Forventet premiere i 2019.

Monopoly
Matador kommer til live i filmen, der siden 2016 har været reklameret som et familievenligt eventyr med fokus på en flok børn, der finder et skattekort og rejser ud i verden for at blive rige.
Premieredato afventes.

Masters of the Universe
Masters of the Universe

En ny film over Mattel’s legetøjsserie fra 80erne er under udvikling. Ingen konkrete navne er tilknyttet, men He-Man-filmen kan næppe blive dårligere end 1987-versionen med Dolph Lundgren.
Premieredato afventes.

RISK
For seks år siden kunne vi skrive, at brætspillet RISK skulle filmatiseres af Sony Pictures, der havde købt rettighederne af Hasbro. Det strategiske spil om verdensherredømmet består i princippet blot af et verdenskort, hundredvis af plastiksoldater og tusinde terningeslag, men hvis Tetris kan filmatiseres, er alt vel muligt.
Premieredato afventes.

Dungeons and Dragons
Warner Bros. er i færd med at filmatisere det klassiske rollespil, og producenten bag filmen kalder projektet for en blanding mellem Guardians of the Galaxy, Tolkien og Indiana Jones. Man håber hermed, at publikum vil glemme den horrible film fra 2000.
Premieredato afventes. 

Magic the Gathering
Magic-kort blev de kaldt. Nu forventes kortsættet at blive til en ny franchise fra 20th Century Fox og X-Men-producenten Simon Kinberg. Game of Thrones-skribenten Bryan Cogman er også ombord på fantasyfilmen, som eftersigende inspireres af både Ringenes Herre- og Harry Potter-universerne.
Premieredato afventes.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Tror helt sikkert det vil blive spas, det vil undre mig hvis ikke der var en masse selvironi i Barbie og PLaymobil filmene (Har også altid kunne lide ordet Playmobil, for særligt mobile er de jo ikke ligefrem i forhold til lego. Men måske det skal forstås sådan at det er selve legen/fantasien der er mobil)

Tetris tror jeg vi får en slags blanding af Battleship og Tron.

Risk er nok den jeg glæder mig mest til.

Jacob

Når man kan skabe en så kæmpe succes med LEGO, så er der grobund for andre lignende legetøjs-serier.

Wayne

Barbie, Masters of the Universe, Ninjago og Dungeons and Dragons...

Men Tetris synes jeg ikke ligger lige til højre skøjten.

Niclas Dalby

... Adam Sandler! :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.