Cookie- og Privatlivspolitik
Spider-Man stjæler showet

Spider-Man stjæler showet

Første reaktioner på Captain America 3

Stem op!
94
Stem ned!
0
(reset)

I dag starter forsalget til Captain America: Civil War, men allerede nu er de første reaktioner at finde online.

Specielt inviterede fans og kritikere så filmen i weekenden, og efterfølgende blev de sat til at skrive deres umiddelbare reaktioner på Twitter. Fælles for flere af dem er, at Tom Holland bliver rost for sit portræt af Spider-Man, og at superhelten er mere med, end man umiddelbart skulle tro.

Journalisten Mike Ryan, der skriver for Uproxx, kalder 'Civil War' for sin yndlings Marvel-film og uddyber:
- Den store kamp i 'Captain America: Civil War' er ren filmisk fornøjelse. Og Spider-Man er så fantastisk. Han er mere med, end jeg troede, han ville være.

GeekNation-redaktøren Alex Welch er enig og skriver på sin Twitter-profil:
- Tom Holland er den bedste Peter Parker og Spider-Man nogensinde på film.

Mike Sampson er chefredaktør på Screen Crush News, og han tilslutter sig gruppen af Spidey-fans:
- Den store kampscene i 'Civil War' er helt igennem fantastisk. Spider-Man stjæler, som forventet, showet. Ant-Man kommer, overraskende nok, ind på en tæt andenplads.

Også den nye tilføjelse til Marvels filmiske univers, Black Panther (Chadwick Boseman), får roser med på vejen, bl.a. af Marvel-fan Kevin Polowy:
- 'Captain America: Civil War' leverer varen. Endeløs "Avenger mod Avenger action". Intens og stadig sjov. Boseman giver den gas som Black Panther.

Det er positivt, at de tidlige reaktioner på den nye Spider-Man er gode, for vi kommer til at se en del mere til den netsvingende helt i løbet af den næste tid, bl.a. i hans egen, endnu unavngivne film.

Captain America: Civil War får premiere den 28. april. Billetsalget starter i dag kl. 12.00.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

After the crushing disappointment of BvS (even with my very low expectations), I'm looking forward to this film even more.
Some critics I trust have already seen it and love it, so my expecations are high. Luckily, the previous Captain America films have not let me down and Winter Solider is in the top 2 of my Marvel films.
I have my ticket! Roll on the 28th!!

Jacob

Siden 'Iron Man' har de dikteret hvordan superheltefilm skal skrues sammen, og Fox er vel de nærmeste konkurrenter i dag. 'Civil War' er resultatet af noget godt som nærmest bare kun er blevet bedre, og Russo Brdr. har med 'The Winther Soldier' pustet fornyet energi ind i franchisen, så forventningerne er skam tårnhøje.

Stefan

Civil war bliver nok den bedste Marvelfilm indtil videre, er spændt på om Infinity war bliver bedre, men det kan man jo altid håbe. Efter den første trailer venter der sig også meget fra Falcon, men ved ikke om vi kommer til at se så meget fra ham.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Nu kender jeg ikke nogle af bøgerne, men hvis man henholder sig til filmuniverset, altså de forrige Star Wars film og især Ep.

3 timer siden
Kasper

At kejseren overlevede er udforsket i ret mange roste EU bøger, og kan næppe betragtes som en hovsa løsning.

3 timer siden
Antaeus

At være den nye "The Force Awakens" (Star Wars) ser jeg ikke som en stor fordel - jo, sammenlignet med hvad der er kommet af Terminator film efter

4 timer siden
Kekkeruser/733889
Kekkeruser/733889

Jeg er klar og haft haft hejst lakridspibe siden, at jeg så den første gang <3 ;) :D

6 timer siden
Reff

Haha hørt hørt

9 timer siden

Aktive debatter