Cookie- og Privatlivspolitik
Spider-Man stjæler showet

Spider-Man stjæler showet

Første reaktioner på Captain America 3

Stem op!
94
Stem ned!
0
(reset)

I dag starter forsalget til Captain America: Civil War, men allerede nu er de første reaktioner at finde online.

Specielt inviterede fans og kritikere så filmen i weekenden, og efterfølgende blev de sat til at skrive deres umiddelbare reaktioner på Twitter. Fælles for flere af dem er, at Tom Holland bliver rost for sit portræt af Spider-Man, og at superhelten er mere med, end man umiddelbart skulle tro.

Journalisten Mike Ryan, der skriver for Uproxx, kalder 'Civil War' for sin yndlings Marvel-film og uddyber:
- Den store kamp i 'Captain America: Civil War' er ren filmisk fornøjelse. Og Spider-Man er så fantastisk. Han er mere med, end jeg troede, han ville være.

GeekNation-redaktøren Alex Welch er enig og skriver på sin Twitter-profil:
- Tom Holland er den bedste Peter Parker og Spider-Man nogensinde på film.

Mike Sampson er chefredaktør på Screen Crush News, og han tilslutter sig gruppen af Spidey-fans:
- Den store kampscene i 'Civil War' er helt igennem fantastisk. Spider-Man stjæler, som forventet, showet. Ant-Man kommer, overraskende nok, ind på en tæt andenplads.

Også den nye tilføjelse til Marvels filmiske univers, Black Panther (Chadwick Boseman), får roser med på vejen, bl.a. af Marvel-fan Kevin Polowy:
- 'Captain America: Civil War' leverer varen. Endeløs "Avenger mod Avenger action". Intens og stadig sjov. Boseman giver den gas som Black Panther.

Det er positivt, at de tidlige reaktioner på den nye Spider-Man er gode, for vi kommer til at se en del mere til den netsvingende helt i løbet af den næste tid, bl.a. i hans egen, endnu unavngivne film.

Captain America: Civil War får premiere den 28. april. Billetsalget starter i dag kl. 12.00.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

After the crushing disappointment of BvS (even with my very low expectations), I'm looking forward to this film even more.
Some critics I trust have already seen it and love it, so my expecations are high. Luckily, the previous Captain America films have not let me down and Winter Solider is in the top 2 of my Marvel films.
I have my ticket! Roll on the 28th!!

Jacob

Siden 'Iron Man' har de dikteret hvordan superheltefilm skal skrues sammen, og Fox er vel de nærmeste konkurrenter i dag. 'Civil War' er resultatet af noget godt som nærmest bare kun er blevet bedre, og Russo Brdr. har med 'The Winther Soldier' pustet fornyet energi ind i franchisen, så forventningerne er skam tårnhøje.

Stefan

Civil war bliver nok den bedste Marvelfilm indtil videre, er spændt på om Infinity war bliver bedre, men det kan man jo altid håbe. Efter den første trailer venter der sig også meget fra Falcon, men ved ikke om vi kommer til at se så meget fra ham.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

6 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

15 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

15 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

20 timer siden

Aktive debatter