Spider-Man stjæler showet

Første reaktioner på Captain America 3
Billede
(© Walt Disney Pictures)

I dag starter forsalget til Captain America: Civil War, men allerede nu er de første reaktioner at finde online.

Specielt inviterede fans og kritikere så filmen i weekenden, og efterfølgende blev de sat til at skrive deres umiddelbare reaktioner på Twitter. Fælles for flere af dem er, at Tom Holland bliver rost for sit portræt af Spider-Man, og at superhelten er mere med, end man umiddelbart skulle tro.

Journalisten Mike Ryan, der skriver for Uproxx, kalder 'Civil War' for sin yndlings Marvel-film og uddyber:
- Den store kamp i 'Captain America: Civil War' er ren filmisk fornøjelse. Og Spider-Man er så fantastisk. Han er mere med, end jeg troede, han ville være.

GeekNation-redaktøren Alex Welch er enig og skriver på sin Twitter-profil:
- Tom Holland er den bedste Peter Parker og Spider-Man nogensinde på film.

Mike Sampson er chefredaktør på Screen Crush News, og han tilslutter sig gruppen af Spidey-fans:
- Den store kampscene i 'Civil War' er helt igennem fantastisk. Spider-Man stjæler, som forventet, showet. Ant-Man kommer, overraskende nok, ind på en tæt andenplads.

Også den nye tilføjelse til Marvels filmiske univers, Black Panther (Chadwick Boseman), får roser med på vejen, bl.a. af Marvel-fan Kevin Polowy:
- 'Captain America: Civil War' leverer varen. Endeløs "Avenger mod Avenger action". Intens og stadig sjov. Boseman giver den gas som Black Panther.

Det er positivt, at de tidlige reaktioner på den nye Spider-Man er gode, for vi kommer til at se en del mere til den netsvingende helt i løbet af den næste tid, bl.a. i hans egen, endnu unavngivne film.

Captain America: Civil War får premiere den 28. april. Billetsalget starter i dag kl. 12.00.