Cookie- og Privatlivspolitik
Se Mads Mikkelsen som superskurk

Se Mads Mikkelsen som superskurk

Set-billeder fra Doctor Strange

Stem op!
93
Stem ned!
0
(reset)

Superheltefilmen Doctor Strange har Mads Mikkelsen på rollelisten, og nu er billeder fra optagelserne i New York gået online.

Billedet nedenfor er eftersigende fra de sidste optagelser til filmen, der har Benedict Cumberbatch i titelrollen. Det er uvist, hvem den 50-årige dansker skal spille, men Dormammu (skabt af Stan Lee og Steve Ditko) nævnes som en mulighed.

Marvel-filmen instrueres af Scott Derrickson, manden bag gysere som Sinister og The Exorcism of Emily Rose. Han har også tacklet science fiction i form af The Day the Earth Stood Still.

Doctor Strange får dansk premiere den 3. november.

Mads Mikkelsen på settet til 'Doctor Strange'

Se flere billeder fra settet på darkhorizons.com

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/138272

Film Festival

Fantastisk flot

Heidi

... altså at der måske kan komme et klip i rulleteksterne, for det her er lige kommet på nettet! http://screencrush.com/doctor-strange-new-official-photo/

Det forlyder, at den ALLERFØRSTE trailer kommer i Jimmy Kimmel Live på tirsdag d. 12. april!! *Kermit flail*

Det er så pre-recorded, altså Benedicts optræden i Jimmy Kimmel, da han fløj direkte tilbage til UK efter sidste billede var i kassen på Doctor Strange i søndags, for at starte indspilning af Sherlock S4 i mandags.

Horsi

Hvis nogen sidder og spekulere i hvem han skal spille, kan jeg med det samme sige - det er ikke Dormmamu.

Der er blevet udtalt følgende om den rolle han skal spille.

“Mads is playing our main villain,” says executive producer Stephen Broussard.

“Mads’ character is a sorcerer who breaks off into his own sect,” says the Marvel Studios boss. “[He] believes that the Ancient One is just protecting her own power base and that the world may be better off if we were to allow some of these other things through.”

Så han er nok et menneske, og det er udtalt at ingen endnu har gættet det.

Hvis jeg skal gætte det er han måske lederen af kulten Sons of Satannish. En kult der er skabt af Satannish som er en dæmon herre der er blevet skabt af Damammu.

Horsi

Mit andet gæt på hvem Mikkelsen spiller kunne være Kaluu. Det der taler for er at den karakter levede og studerede sammen med The aincent one. Kaluu ønskede at bruge kræfter for sig selv, og derfor brugte magi på en landsby til at tvinge dem til at krone ham og angribe en ny landsby. Det der taler imod er at jeg pt. ikke har kunne finde beviser for at han decideret har startet en sekt da landsbyen blev angrebet af pest.

Heidi

Lidt surt, at kino.dk kun fokuserer på Mads Mikkelsen. Der er de fedeste billeder fra de sidste 2 indspilningsdage d. 2. og 3. april i New York, med masser af action fra både Benedict Cumberbatch og Chiwetel Ejiofor... og det er nu engang Benedict der spiller Doctor Strange, hovedrollen.

Men OK, det er ikke mig der bestemmer. Og ja, jeg ved godt han er dansk osv ;)

Jeg glæder mig dog til at se en trailer, de massive rygter om, at der vil komme noget i rulleteksterne efter Civil War tror jeg så ikke på, den har jo præmiere lige om snart. Det kunne ellers have været for fedt!

Men bring it on, glæder mig til at se den første trailer og helt klart den færdige film.

CINEMANDRUP

Dr. Strange står for mig som en af de stærkeste Marvel Helte og derfor fryder jeg mig stadigvæk over at at det er Benedict Cumberbatch der får æren at give karakteren glans, for du ved bare at det bliver godt.

Mads Mikkelsen, ser nu også vældig skurkeagtig ud og alt i alt lover det virkeligt godt for filmen. KORS hvor jeg glæder mig til en trailer derfra snart

Heidi

Da de første setbilleder fra indspilningerne midt i New York kom på nettet lørdag, der stod det helt klart, at Cumberbatch er perfekt castet i rollen. Kostumet er genialt, han ligner SÅ meget det vi kender fra tegneserien og det hele er bare som det skal være. Hans kappe er for überfed!

Jacob

Doctor Strange er ofte en af Marvels stærkeste helte, og det skal blive interessant at se hvor mægtig de vil fremstille troldmanden. At Mads Mikkelsen er den egentlig skurk bagved Chiwetels Baron Mordo giver et lille håb om, at det ikke er ham der står for skud, og dermed kan komme igen i en ny omgang.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.