Cookie- og Privatlivspolitik
Norsk skuespiller i Fast 8

Norsk skuespiller i Fast 8

Skurkens håndlanger

Stem op!
92
Stem ned!
0
(reset)

Den norske skuespiller Kristofer Hivju har sagt ja til rollen som en af skurkens håndlangere i Fast 8, som er det kommende kapitel af Fast and the Furious-franchisen. Det skriver The Wrap.

Hivju er især kendt fra HBO-serien 'Game of Thrones', men har bl.a. også spillet med i filmene Force Majeure og After Earth.

Filmens plot bliver stadig holdt hemmeligt, og det er heller ikke meget, man ved om Hivjus karakter, udover at han skal skabe problemer for Dominic Toretto og resten af hans gruppe.

Hvem der skal spille selve skurken, er endnu ikke faldet på plads, men Charlize Theron har været på tale til rollen siden februar.

Vin Diesel vender tilbage til den nye film sammen med Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Ludacris, Michelle Rodriguez og Jason Statham.

Fast 8 får premiere den 13. april 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

jesperuser/104646
jesperuser/104646

Han instruerede den første film - og ved fiaskoen "Forever" var det ikke ham som instruerede. Så glæder mig til at se resultatet her :D

2 timer siden
Marianne Kirkovics

Billy Elliot er en smuk feel good film, om en drengs mod og kamp for at gøre noget helt anderledens end man ville forvente af en dreng fra den enge

14 timer siden
Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Elsker gode danske dramaer og Jesper Christensen

1 dag siden
VIPER

Sarah Connor, love ya' style!
-Håber filmen holder!

1 dag siden
Miss Hearts

Erin Brockovich.

1 dag siden

Aktive debatter