Disney tilføjer nye premieredatoer

- og bekræfter kommende projekter
Billede
(© Journey 2: The Mysterious Island/Contrafilm)

Ud over Disneys genindspilninger af deres egne animations-klassikere planlægger filmselskabet en lang række kommende eventyrprojekter.

Variety skriver, at Anders Ands skabere har slået sig fast på en række fremtidige premieredatoer, der endnu ikke har specifikke film tilknyttet. Det ændrer sig dog nok hurtigt.

Nye premieredatoer offentliggjort af Diseny på film, der alle er med rigtige skuespillere, altså live action:

- Ukendt Disney-eventyr: 28. juli 2017

- Ukendt Disney-eventyr: 6. april 2018

- Ukendt Disney-film: 3. august 2018

- Ukendt Disney-film: 25. december 2018

- Ukendt Disney-eventyr: 20. december 2019

Blandt de film, der er blevet bekræftet og skal passes ind i premiereplanen, er 'A Wrinkle in Time' - en eventyrfilm baseret på Madeleine L’Engles bog om en ung piges søgen efter sin far, der arbejder som forsker for regeringen. Det bliver starten på en rejse gennem tid og rum. Ava DuVernay (Selma) skal instruere, og Jennifer Lee (Zootropolis) skriver manuskriptet.

En anden ny film på Disney-tapetet er 'Jungle Cruise', der ligesom Pirates of the Caribbean er baseret på en forlystelse i Disneyland. Dwayne Johnson får en rolle i filmen, og som nogle kan huske, har The Rock allerede erfaring med eventyr i tropisk klima fra Journey 2: The Mysterious Island.

'The Nutcracker and the Four Realms' er Lasse Hallströms filmatisering af Tjajkovskijs ballet og E.T.A. Hoffmanns 'The Nutcracker and the Mouse King'. Filmen kommer til at handle om en pige, der får et nøddeknækkerlegetøj, som bliver levende ved midnat. Pigen transporteres til en eventyrlig verden befolket af mus og kagesoldater, der ligger i krig mod hinanden.

Disney har, som de fleste måske ved efterhånden, en del genindspilninger på vej af deres klassiske animationsfilm, og blandt disse blev følgende endeligt bekræftet: 'Junglebogen 2', 'Cruella', 'Dumbo', 'Maleficen 2', 'Tinker Bell' og 'Mary Poppins 2'.

Se også vores overblik over kommende live action Disney-genindspilninger.