Cookie- og Privatlivspolitik
3 kommende film du måske ikke har hørt om

3 kommende film du måske ikke har hørt om

Brad Pitt, Denzel Washington og Amy Adams

Stem op!
101
Stem ned!
0
(reset)

Den årlige biografmesse, CinemaCon, er i disse dage i fuld gang i Las Vegas, hvilket har affødt nyt om et par kommende projekter.

Allied
Robert Zemeckis’ spion-thriller fra Anden Verdenskrig har skiftet titel fra ’Five Seconds of Silence’ til nu at hedde ‘Allied’. Brad Pitt og Marion Cotillard spiller to agenter, der forelsker sig under en mission, hvor de skal slå en tysk embedsmand ihjel. Kort derefter viser Cotillards karakter sig at være dobbeltagent med forbindelse til nazisterne…
Allied får dansk premiere den 24. november.

Story of Your Life
Science-fiction-filmen med Amy Adams og Jeremy Renner er især spændende, da Denis Villeneuve instruerer. Den canadiske instruktør er hurtigt blevet en væsentlig spiller med Prisoners, Sicario og den kommende Blade Runner 2 på cv’et. Adams skal spille en linguist, der skal hjælpe med at kommunikere, da rumvæsener invaderer Jorden.
Story of Your Life afventer en dansk premieredato.

Fences
Denzel Washington er både bag og foran kameraet på filmatiseringen af det Pulitzer Prize-vindende teaterstykke ’Fences’. Han skal spille sammen med Viola Davis, der også medvirkede over for Washington i opsætningen fra 2010, hvilket gav begge skuespillere Tony-priser (se klip forneden). Filmen skal handle om et tidligere baseball-talent, der som midaldrende mand er blevet en bitter sanitetsmedarbejder.
Fences afventer en dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

johnny

minder mere som nikita end jason bourne for mig.

9 timer siden
Rasmus/Musen

Hvis Jurrasic World-teamet begynder at lave endnu flere af sådan nogle kortfilm(eller bare film i det hele taget), så er jeg totalt klar på at se d

21 timer siden
Michael

også før Avengers: Infinity war?

23 timer siden
Jacob

... scenen passer ind i Black Widow, så har jeg ikke noget problem med genbrug.

1 dag siden
Johan

Nu har jeg ikke set filmen endnu, men jeg vil mene det er på tide han bliver belønnet for sin indsat i Hollywood. Brad Pitt er for vild!

1 dag siden

Aktive debatter