Cookie- og Privatlivspolitik
3 kommende film du måske ikke har hørt om

3 kommende film du måske ikke har hørt om

Brad Pitt, Denzel Washington og Amy Adams

Stem op!
101
Stem ned!
0
(reset)

Den årlige biografmesse, CinemaCon, er i disse dage i fuld gang i Las Vegas, hvilket har affødt nyt om et par kommende projekter.

Allied
Robert Zemeckis’ spion-thriller fra Anden Verdenskrig har skiftet titel fra ’Five Seconds of Silence’ til nu at hedde ‘Allied’. Brad Pitt og Marion Cotillard spiller to agenter, der forelsker sig under en mission, hvor de skal slå en tysk embedsmand ihjel. Kort derefter viser Cotillards karakter sig at være dobbeltagent med forbindelse til nazisterne…
Allied får dansk premiere den 24. november.

Story of Your Life
Science-fiction-filmen med Amy Adams og Jeremy Renner er især spændende, da Denis Villeneuve instruerer. Den canadiske instruktør er hurtigt blevet en væsentlig spiller med Prisoners, Sicario og den kommende Blade Runner 2 på cv’et. Adams skal spille en linguist, der skal hjælpe med at kommunikere, da rumvæsener invaderer Jorden.
Story of Your Life afventer en dansk premieredato.

Fences
Denzel Washington er både bag og foran kameraet på filmatiseringen af det Pulitzer Prize-vindende teaterstykke ’Fences’. Han skal spille sammen med Viola Davis, der også medvirkede over for Washington i opsætningen fra 2010, hvilket gav begge skuespillere Tony-priser (se klip forneden). Filmen skal handle om et tidligere baseball-talent, der som midaldrende mand er blevet en bitter sanitetsmedarbejder.
Fences afventer en dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexander

Der er ingen tvivl! Både bøgerne og de fantastiske film om den unge troldmand, har skabt et globalt fænomen som bare fortsætter derudad.

27 minutter siden
Malene Waage

Det kunne ikke være anderledes.

40 minutter siden
helleuser/292950
helleuser/292950

Helt klart ringenes herre. Det er eventyrligt men også ret medrivende.

1 time siden
Kim
Kim

Årets bedste film er og bliver den første Harry Potter film ... og ikle tsæ på hvor mange gang jeg har set denne film

2 timer siden
Canberrauser/353152
Canberrauser/353152

Selvom der var mange andre gode film det år må jeg vælge Ringenes Herre som den film der var mest epokegørende for dette år -

2 timer siden

Aktive debatter