Cookie- og Privatlivspolitik
Svensker skal instruere ny Disney-film

Svensker skal instruere ny Disney-film

Nøddeknækkeren vækkes til live igen

Stem op!
120
Stem ned!
0
(reset)

Den svenske instruktør Lasse Hallström skal ifølge The Hollywood Reporter instruere Disneys kommende filmatisering af den klassiske fortælling om 'Nøddeknækkeren'.

Projektet er en adaption af Peter Tchaikovskys klassiske ballet over E.T.A. Hoffmanns fortælling om den unge pige Clara, som får en nøddeknækker-dukke i julegave. Dukken viser sig at være magisk og tager Clara med ind i en fantasiverden, hvor en krig udspilles mellem honningkage-soldater og vrede musekrigere.

Filmen har fået titlen 'The Nutcracker and the Four Realms' og er baseret på et manuskript af Ashleigh Powell, som har brugt to år på at udvikle historien. Disney har tidligere fortolket den klassiske Nøddeknækker-fortælling i et animeret segment i Fantasia fra 1940.

Den nye filmatisering af 'Nøddeknækkeren' er dog ikke animeret, og dermed fortsætter Disney rækken af live action-eventyr, som har været en stor trend hos produktionsselskabet de seneste år.

Lasse Hallström har været nomineret til en Oscar tre gange og har bl.a. stået bag filmen What’s Eating Gilbert Grape fra 1993, der gav Leonardo DiCaprio sin første Oscar-nominering.

'The Nutcracker and the Four Realms' afventer en premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Ville sandelig også gerne have set en animation , er åben overfor nyt fra deres front sååå...:-))

HeleneColor

Havde ellers lige forventninger om at Nøddeknækkeren skulle laves til en animationsfilm, men mon ikke jeg alligevel bliver underholdt når de skal filmatisere i en live action film?

Lige siden jeg har været barn, så har jeg fået læst Nøddeknækkeren op til flere gange af mine forældre, så har allerede nu, lidt forventninger til filmen - men Disney er med i programmet så burde det ikke gå galt :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johan

Nu har jeg ikke set filmen endnu, men jeg vil mene det er på tide han bliver belønnet for sin indsat i Hollywood. Brad Pitt er for vild!

2 timer siden
Antaeus

Jeg har efterhånden set en del toplister over de animerede Disneyfilm fra en lang række personer.

17 timer siden
Thomas

I Marvel filmene fik Scarlet Witch og Quicksilver først deres superkræfter efter den første Avengers film, ved hjælp af Hydra og Lokes scepter.

19 timer siden
rene

Syntes på denne list at Munich er en af de dårligst film sammen med Amistad, og Tintin fandt jeg virkelig underholdne

1 dag siden
Frankuser/1079312
Frankuser/1079312

Sådan ødelægger man en vittighed:

1 dag siden

Aktive debatter