Cookie- og Privatlivspolitik
Svensker skal instruere ny Disney-film

Svensker skal instruere ny Disney-film

Nøddeknækkeren vækkes til live igen

Stem op!
120
Stem ned!
0
(reset)

Den svenske instruktør Lasse Hallström skal ifølge The Hollywood Reporter instruere Disneys kommende filmatisering af den klassiske fortælling om 'Nøddeknækkeren'.

Projektet er en adaption af Peter Tchaikovskys klassiske ballet over E.T.A. Hoffmanns fortælling om den unge pige Clara, som får en nøddeknækker-dukke i julegave. Dukken viser sig at være magisk og tager Clara med ind i en fantasiverden, hvor en krig udspilles mellem honningkage-soldater og vrede musekrigere.

Filmen har fået titlen 'The Nutcracker and the Four Realms' og er baseret på et manuskript af Ashleigh Powell, som har brugt to år på at udvikle historien. Disney har tidligere fortolket den klassiske Nøddeknækker-fortælling i et animeret segment i Fantasia fra 1940.

Den nye filmatisering af 'Nøddeknækkeren' er dog ikke animeret, og dermed fortsætter Disney rækken af live action-eventyr, som har været en stor trend hos produktionsselskabet de seneste år.

Lasse Hallström har været nomineret til en Oscar tre gange og har bl.a. stået bag filmen What’s Eating Gilbert Grape fra 1993, der gav Leonardo DiCaprio sin første Oscar-nominering.

'The Nutcracker and the Four Realms' afventer en premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Ville sandelig også gerne have set en animation , er åben overfor nyt fra deres front sååå...:-))

HeleneColor

Havde ellers lige forventninger om at Nøddeknækkeren skulle laves til en animationsfilm, men mon ikke jeg alligevel bliver underholdt når de skal filmatisere i en live action film?

Lige siden jeg har været barn, så har jeg fået læst Nøddeknækkeren op til flere gange af mine forældre, så har allerede nu, lidt forventninger til filmen - men Disney er med i programmet så burde det ikke gå galt :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

5 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

5 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

5 dage siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter