Cookie- og Privatlivspolitik
Sandman-filmatisering i nye problemer

Sandman-filmatisering i nye problemer

Joseph Gordon-Levitt forlader projektet

Stem op!
106
Stem ned!
0
(reset)

Filmatiseringen af Neil Gaimans tegneserie, 'Sandman', er endt i en ny blindgyde, efter Joseph Gordon-Levitt har forladt projektet. Det har stjernen selv meldt ud.

- For et par måneder siden gik det op for mig, at New Line Cinema og jeg ikke var enige om, hvad der gør 'Sandman' speciel, og hvad en filmatisering kunne og skulle være, skriver Joseph Gordon-Levitt på Facebook.

Skuespilleren har ellers siden 2013 forsøgt at stable en film på benene med sig selv som hovedrolle og producer, men har nu - efter tre års dødvande - valgt at trække sig.

'Sandman' har før haft udskiftninger i staben omkring udviklingen, så den seneste opsigelse kommer næppe som et totalt chok. Heldigvis for fans af Gaimans serie er en manuskriptforfatter blevet tilknyttet, og valget er faldet på Eric Heisserer, der skrev den nye udgave af The Thing.

Heisserer skal nu sammen med producerne David S. Goyer, Walter Hamada og Dave Neustadter forsøge at skabe et nyt fundament for filmen.

Sandman har ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik Plauborg

Jeg glæder mig super meget til at se filmen margrete den 1 biografen i marts 2021.Håber der er merchandice til filmen.

1 dag siden
Never too many movies

Fin opsummering af Tobias Lindholm. Men det er vel også værd lige at nævne, at manden står bag Krigen, som jo er en Oscarnomineret film.

1 dag siden
Morten V. K. Pedersen

Er helt enig med dig Daniel, der er virklig mange gode afsnit! Vi burde lave en afstemning af hvilken sæson der er den bedste .

1 dag siden
Jetteuser/370563
Jetteuser/370563

Snatch

1 dag siden
Thomas

Så kunne de da have kaldt den Where`s Waldo. (Find Holger)

2 dage siden

Aktive debatter