Cookie- og Privatlivspolitik
Gambit får ikke premiere i 2016

Gambit får ikke premiere i 2016

Hård start for Channing Tatums superhelt

Stem op!
71
Stem ned!
0
(reset)

20th Century Fox har taget Channing Tatums superhelt, Gambit, af premierekalenderen i 2016.

Optagelserne til den Wolverine-relaterede film starter optagelserne her i marts, hvilket gør det nærmest umuligt at have en helstøbt Marvel-helt klar allerede oktober samme år.

Produktionen har i det hele taget været ramt af startvanskeligheder. Først var der rygter om, at Tatum var på vej væk pga. lønforhandlinger, derefter mistede Fox instruktør Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) som konsekvens af flere udskydelser.

Edge of Tomorrow-instruktøren, Doug Liman, er nu ombord projektet sammen med Léa Seydoux, og filmselskabet har hermed givet holdet en chance for at lave en film uden hast.

Fox har samtidig meldt to nye mystiske premieredatoer ud. Begge datoer skulle indeholde nye Marvel-film - men hvilke?

Den første dato ligger i oktober 2017, altså et år efter den originale Gambit-dato, hvilket indikerer, at dette er den nye premieredato for Tatums helt. Den anden ligger i januar 2018 og kunne sagtens dagen for den kommende X-Force-film eller Deadpool 2.

Gambit afventer en ny premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Jørgensen

Med den strøm og de mastodonter af superheltefilm han er oppe i mod i år ville Gambit drukne i mængden.

Jacob

Man må ikke glemme at det er samme studie, som har rettighederne til både X-Men og Fantastic Four, og det er ufatteligt at de kan gøre den ene franchise til en kæmpe succes, mens de for anden gang dummede sig med de fire helte. Ønsker virkelig ikke at de laver en fortsættelse til sidste års fiasko, og bryder mig hellere ikke om idéen at blande de to universer. Det bedste ville være hvis Fox lagde sig fladt ned på maven, og lavede en aftale i stil med Sony, og simpelthen begyndte på en frisk. Hvis Spider-Man kan rebootes så hurtigt, så kan Fantastic Four i min optik ligeledes.

Kim

Nu ER F4 og X-men jo altså fra det samme univers, så det ER altså muligt og HELT legalt at lave crossovers, hvilket jeg iøvrigt selv er meget fan af. Hvis det bliver gjort ordenligt og ikke mindst gennemført, og uden dumme smutveje og besparelser på diverse delelementer, så kan en crossover godt blive et hit.

Iøvrigt er jeg enig i, at det er besynderligt, at de kan gøre det ene til en succes, men ikke det andet. Jeg tror det skyldes (til dels), at i X-men filmene har man været meget tro mod tegneserien, og man har samtidigt været i stand til at finde skuespillere, der passer helt vildt godt til deres roller ! Det samme kan man ikke sige om F4 filmene, hverken de gamle eller de nye. De gamle F4 film var egentlig ok, synes jeg, men de var svære at tage alvorlige, fordi de delvist var lavet næsten som komedier, og slet ikke dystre nok. De holdt sig dog tæt på originalhistorien, hvilket jeg godt kunne li'. Den nye derimod var meget mere dyster, men tilgengæld var indholdet og personerne næsten uigenkendelige ift. de originale tegneserier...!

Jacob

Mit problem med at blande de to universer er, at grundlaget for deres kræfter er vidt forskellige. Mutanternes såkaldte superkræfter stammer som bekendt fra en naturlig evolution, der tillader mennesker med x-genet at udvikle særlige evner, mens Fantastic Four er resultatet af kosmisk stråling. Det passer bare ikke rigtig sammen, og i forhold til hvor langt man har nået med at etablerer betingelserne hos X-Men, så virker det lidt forkert at kaste dem ind i puljen nu. Jeg har svært ved at se dem skrue det sammen uden det virker som en grisk pengemaskine. Man kan selvfølgelig bare se på Avengers, men der har det fra start af været præmissen, at de forskellige helte med deres respektive universer blev blandet.

Kim

1. Det er STADIG det samme univers de kommer fra/eksisterer i, uanset hvor forskellige du synes de er !

2. Læs Marvels "Secret Wars" ("Den Skjulte Strid" på dansk!)

Hvis det kan lade sig gøre at lave gode historier til tegneserierne, så kan det også lade sig gøre at omsætte dem til gode film !

;-)

Jacob

... udmærket til Secret Wars, men en ting er hvad der fungerer i tegneserierne, så kan det være noget andet om det holder i filmene. Det skal dog komme an på en prøve, hvis det er den vej de vælger at gå. Universet Bryan Singer startede i 2000 slutter på en måde med 'X-Men: Apocalypse', og forgrener sig nu med en række R-rated film, hvilket jeg har svært ved at se den kulørte firkløver være en del af. Det virker langt mere oplagt at blande dem med Avengers, men studiet benægter stadig den slags idéer. Uanset hvad står Fox med nogen knap fantastiske kort på hånden efter sidste års fiasko. De er måske villig til at gå alternative veje.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

2 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

3 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

3 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

5 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

6 dage siden

Aktive debatter