5 film du skal se i marts

Mest ventede i biografen
Billede
(© DreamWorks Animation)

De mest ventede film i marts afdækker et bredt spektrum af genrer, og der er noget for enhver smag i de fem højst placerede.

Måneden byder på et gensyn med Afdeling Q, den tredje Divergent-film, superheltekamp for fuld skrald, animation for hele familien og et Oscar-vindende drama.

Husk, at du kan selv påvirke fremtidige resultater og afgive din stemme på filmprofilerne.

Flaskepost fra P/Henrik Ohsten
Flaskepost fra P (92 %)
Carl Mørck og Assad bliver sat på en ny sag om forsvundne børn og religiøs fanatisme. Den danske krimi følger efter 'Kvinden i buret' og 'Fasandræberne' og er ligeledes baseret på Jussi Alder-Olsens roman.

The Divergent Series: Allegiant/Nordisk Film
The Divergent Series: Allegiant (87 %)
Tris og Tobias befinder sig på den anden side af hegnet og bliver bragt i beskyttelse af et mystisk agentur kaldet Bureau of Genetic Welfare. Veronica Roths sidste bog deles i to film, hvoraf 'Allegiant' er den første.

Batman v Superman: Dawn of Justice/Warner Bros.
Batman v Superman: Dawn of Justice (85 %)
To af verdens mest kendte superhelte står over for hinanden, når Batman lægger sig ud med den mægtigste af alle helte, Superman. Henry Cavill er igen manden af stål, mens Ben Affleck spiller Nattens ridder.

Kung Fu Panda 3/20th Century Fox
Kung Fu Panda 3 (85 %)
Pandaen Po opdager en landsby fuld af sine artsfæller, mens han står over for en ny fjende i form af den ustoppelige Kai. Forvent gakket humor, hurtige cirkelspark og hobevis af kungfu-referencer i den animerede familiefilm.

Room/UIP
Room (82 %)
Skuespillerinden Brie Larson vandt i søndags en Oscar for sin hovedrolle som en kvinde, der i årevis har været lukket inde på et værelse sammen med sin seksårige søn. 'Room' er naturligvis rørende og barsk, men også en livsbekræftende fortælling.