Cookie- og Privatlivspolitik
Spotlight er årets mest velspillede film

Spotlight er årets mest velspillede film

SAG-vinderne 2016

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Det amerikanske skuespillerforbund, Screen Actors Guild (SAG), uddelte lørdag nat deres priser, hvilket giver nye ledetråde frem mod årets Oscar-uddeling.

Blandt vinderne var de sikre valg - Leonardo DiCaprio (Bedste mandlige hovedrolle for The Revenant) og Brie Larson (Bedste kvindelige hovedrolle for Room).

I birolle-kategorien så man til gengæld alternative vindere, da Idris Elba stak af med prisen for 'Beasts of No Nation'. Elba er som bekendt ikke nomineret til en Oscar-statuette, så hans sejr ved SAG-uddelingen har ikke den store betydning. 

Alicia Vikander er til gengæld nomineret til en Oscar, så hendes birolle-sejr for Den danske pige, kan sagtens være en indikator.

Aftenens vigtigste kategori var Bedste ensemble, da denne pris kan have betydning for hvilken film, der vinder Bedste film ved Oscar-uddelingen. 

Spotlight løb med prisen og slog dermed The Big Short, der ellers vandt PGA-prisen i sidste uge. 

Igen er spørgsmålet om, hvilken film, der vinder hovedprisen ved Oscar-showet fuldstændig oppe i luften. The Revenant, 'The Big Short' og 'Spotlight' ligner alle førerende kandidater i en vanvittigt splittet pris-sæson.

Samtidig ligner Mad Max: Fury Road mere og mere en oplagt kandidat efter weekendens ACE-sejr (American Cinema Editors), der kan forudsige Oscar-vinderen for bedste klipning, hvilket plejer at overlappe med Bedste film. 'The Big Short' vandt ved samme uddeling i komedie-kategorien.

Oscar-uddelingen finder sted natten mellem den 28. og 29. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
.....user/412050

I 50erne blev sortlistet tusindevis af aktive forfattere, skuespillere m.fl i USA for deres holdninger. De blev blacklisted, fyret og forhadt af den amerikanske magtelite.

Filmen Trumbo fortjener ros for at fortælle sandheden.

Hovedrollen spillet af Bryan Cranston spiller eminent som D. Trumbo og fortjener en Oscar.

Wayne

Den er nomineret til 12 Oscars, og er efter min mening den eneste blandt favoritterne som viser noget vi ikke har set før og som kan gå under betegnelsen, storfilm.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

MAXIMUS! MAXIMUS! MAXIMUS!

44 minutter siden
Jonas

Selvfølgelig bliver det svært at skulle sige farvel til Kaas og Fares, men Thomsen virker som et rigtig godt valg til rollen, og Youssef var for vi

45 minutter siden
Bukselak

Jeg har stemt på Gladiator, da den stadig står stærkt i min hukommelse, jeg elsker kampene.

51 minutter siden
Conniuser/122960
Conniuser/122960

Fordi jeg synes den er bedst blandt de nominerede

59 minutter siden
Jeanette B.user/1496239
Jeanette B.user/1496239

Jeg stemte på "X-men", fordi det er en fed og sej film med mange forskellige effekter.

2 timer siden

Aktive debatter