Cookie- og Privatlivspolitik
Lang kamp mellem Batman og Superman

Lang kamp mellem Batman og Superman

Spilletiden afsløret

Stem op!
114
Stem ned!
0
(reset)

Batman v Superman: Dawn of Justice, der beskriver fejden mellem to af verdens største superhelte, bliver 151 minutter lang. Det rapporterer Den of Geek og imdb.com.

Helaftensformatet er ikke overraskende, da Zack Snyders tidligere superheltefilm har været hhv. 162 minutter (Watchmen) og 143 minutter (Man of Steel) om at blive færdige.

Superman-film har det med at være lange (Superman Returns varer 154 minutter), men den hidtil længste superheltefilm er The Dark Knight Rises og dens 164 minutter.

Dog kun hvis man ser bort fra den sammenklippede version af Adventures of Captain Marvel-projektet fra 1941, som varer 216 minutter.

Batman v Superman: Dawn of Justice får premiere den 24. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
karsten

Glæder mig glæder mig glæder mig

Christian

Jeg er fuldkommen ligeglad med Wonderwoman, Aquaman, flash, Lex og Doomsday. Uanset spilletiden bør de holde fokus på Batman og Superman, det er det folk vil se. Det er det folk har ventet på i 50 år. Jeg håber ved Gud at konflikten mellem disse to giganter vil være i centrum - Få det til at fungere først! Hvis denne hamrende interessante og psykologiske vinkel viser sig at være noget de nemt glider hen over til fordel for kun larmende action, så kværner jeg mine m&m's til mos i biografen!
De har tydeligt alt for travlt med at stoppe ting ind i filmen her, guderne ved det er sandt. Traileren med Doomsday er direkte bevis på dette (og heri så vi ikke engang aquaman eller flash). Filmen skriger en åbenlys desperathed om gerne at vil nå op på siden af Marvel Studios. I modsætning til MCU har DC ganske enkelt ikke bevist at være ligeså strategisk kloge eller have noget der minder om det samme overskud som Marvel har. Problemet for dem er nu, at tiden er løbet ud. De er simpelthen nød til at spille de store kort før tid, i håb om at kunne følge med "konkurrenten". Jeg ser dog faresignaler næsten alle steder jeg kigger. Filmen skal nok tjene bunker af penge alene pga titlen, men Zack Snyder gør mig mega nervøs. Han har virkelig meget at bevise som historiefortæller. Ja, visuelt owner han - det ser smukt ud! Mht alt andet skal han simpelthen uppe sig i stor stil. Jeg ser ham desværre som en meget umoden drengerøv der ikke burde have instrueret "Man of Steel" til at begynde med, og hvis ikke BatVSupes blive en kæmpe success tror jeg heller ikke han får lov at instruere Justice League (hvor ville jeg dog ønske Ben Affleck fik den tjans)

Jeg kan godt lide en go' lang spilletid for de fleste film, og med alt det de ser ud til at vil presse ind i BvS så er jeg glad for den varer 2.5 time! Jeg bliver så mega frustreret hvis den første halvdel af filmen (med fokus på bat og supes) bliver overraskende fed, hvis den sidste halvdel af filmen alligevel går totalt i kage, pga alt det shit de kyler ind i den! :-( Det er ikke engang synderligt utænkeligt at det bliver realiteten. Gud hvor jeg håber at tage fejl, for ønsker så meget at kunne li' denne film.

Lassicuser/582638

Jeg er helt enig med dig! Jeg håber virkelig at denne film bliver god men samtidig så frygter jeg også så meget at det går hele går hen og bliver et CGI-mareridt af Michael Bay'ske proportioner. Jeg krydser alt hvad jeg har på premieredagen.

Jacob

Batman og Superman skal heldigvis ikke kun bruge tiden imod hinanden, men også kæmpe sammen mod bl.a. Lex Luthor og Doomsday. Wonder Women, samt Aquaman og Flash, gør forhåbentlig deres indhug i den lange spilletid.

Wayne

Især ikke hvis det bare dækker over et uendeligt slagsmål, med bygninger som bliver smadret.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

6 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

6 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

11 timer siden
Nannauser/649316
Nannauser/649316

En virkelig god film - omend ikke så coronavenlig idet jeg fik lyst til en lille drink og en dans bagefter :-)

21 timer siden
Samueluser/14193
Samueluser/14193

I MCU er der kun én Tony Stark.

1 dag siden

Aktive debatter