Guardians of the Galaxy i et Tolkien-univers

Sådan bliver Dungeons & Dragons
Billede
(© Dungeons & Dragons/Shadowplague)

Warner Bros. er stadig i færd med at filmatisere det klassiske rollespil 'Dungeons & Dragons', og nu udtaler produceren Roy Lee sig på DICE-konferencen om projektet.

- Den nye Dungeons & Dragons-film vil få en Guardians of the Galaxy-tone i et Tolkien-lignende univers, fortæller Lee, som også henviser til Raiders of the Lost Ark som inspiration.

Roy Lees kommenter tyder på, at filmskaberne vil forsøge at ramme en uhøjtidelig, humoristisk tone, men stadig fundere historien i et troværdigt fantasy-univers.

Det lyder spændende, hvis det kan lykkes. Forsøget gik ikke helt efter planen i den seneste Dungeons & Dragons-film fra 2000, der blev slagtet af anmelderne og svigtet af publikum.

Produceren lover dog, at filmen vil forholde sig tro mod universet og inkludere elementer fra de forskellige versioner af rollespillet, ikke mindst den allerførste, 'Chainmail', der sidenhen udviklede sig til 'Dungeons & Dragons'.

Som vi skrev om sidste år, skal Wrath of the Titans-manuskriptforfatteren David Leslie Johnson skrive drejebogen til filmen, men derudover ved vi stadig ikke, hvem der skal instruere og medvirke foran kameraet.

Dungeons & Dragons afventer premieredato.