Cookie- og Privatlivspolitik
Deadpool slår X-Men

Deadpool slår X-Men

Spin-off større end superheltekollegaerne

Stem op!
303
Stem ned!
0
(reset)

Med 217.111 solgte billetter i Danmark er Deadpool nu større end samtlige X-Men-film herhjemme.

'Deadpool' er godt nok et spin-off på X-Men, men dens humoristiske og selvironiske tilgang til superheltegenren har gjort den endnu mere populær end mutantkollegerne. X-Men 2 fra 2003 har ellers hidtil solgt flest billetter.

Line Korch, Commercial Director for 20th Century Fox i Danmark, udtaler til kino.dk:

- 'Deadpool' har ramt en nerve med dens flabede humor, og filmen repræsenterer en ny vinkel på superhelten, som publikum har taget til sig. Det er helt fantastisk, at den har klaret sig så flot.

På verdensplan (og endda uden premiere i Kina) har 'Deadpool' på blot to uger indspillet 516 mio. dollars, hvilket er næstbedst af alle X-Men-film og kun overgået af Days of Future Past, der nåede 747 mio. dollars - et beløb 'Deadpool' burde kunne slå.

Billetsalg for X-Men-film i Danmark:
X-Men 2: 173.082 billetter
X-Men: The Last Stand: 164.275 billetter
X-Men: Days of Future Past: 158.991 billetter
X-Men: 158.871 billetter
X-Men Origins: Wolverine: 120.280 billetter
The Wolverine: 89.792 billetter
X-Men: First Class: 83.203 billetter

Allerede inden de flotte resultater var en realitet, blev der givet grønt lys til Deadpool 2, som Ryan Reynolds er gået i gang med at arbejde på. 

Deadpool er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

Jeg er normalt ikke til X Men universet længere efter de har hoppet rund i tiden med serien.
Men gav Deadpool en chance, og blev positivt overrasket..
Den er anderledes, fed og sjov, lidt langtrukken af og til, men det er til at overse..

Og synet af Ryan Reynold i stram dragt og af og til bar røv, opløftede bare min begejstring..

GiwizZeni

Jeg synes det er meget glædeligt at 'Deadpool' gør det så godt i biograferne både herhjemme og i udlandet. Jeg tror vi var mange der frygtede at et friskt nyt take på superheltegenren, ville floppe ved billetlugerne. Men nu slår den alle rekorder og hvor er det fedt!
Der er ikke noget at sige til at Fox også klapper i hænderne. En forholdsvis lille satsning ved en billig produktion af en actionfilm, slår alle konkurrenterne ud og tjener sig selv ind rigtig mange gange. YES!!! Man kan på en stille aften næsten høre dem fløjte hele vejen ned til banken.
Så nu skal den lille genistreg kopieres, så der kan tjenes flere penge i fremtiden. Fox melder glædesstrålende ud at den kommende tredje Wolverine-solofilm også skal være R-rated, altså tilladt over 15 år herhjemme. Som om det var nøglen til Deadpool's succes. Det er da for nemt.
Som James Gunn - instruktøren bag 'Guardians of the Galaxy'- meget rigtigt sagde i et interview, er det vigtigt at drage den rette lære ud af Deadpool's succes. Hvorfor gik det så gruelig galt i 'X-Men Origins: Wolverine' og så godt i 'Deadpool'? Svaret er at man i den første film ikke havde nogen respekt hverken for tegneserieforlægget, figuren eller de mange fans. Deadpool figuren blev fuldstændig voldtaget. Alt hvad der gør ham til Deadpool blev ændret. Dragten, våbnene, humoren, personligheden, sproget, selvbevidstheden og selvfølgelig voldens karakter.
Alt dette ændrede det nye hold heldigvis på. Både Ryan Reynolds, Tim Miller og forfatterteamet kæmpede i årevis for at få Fox-studierne til at forstå hvordan det skulle gøres. Langt om længe bar det frugt. Filmens høje rating er en uundgåelig og naturlig følge af tonen i hele oplægget og ikke den endegyldige grund til det vellykkede resultat.
Men OK, flere superhelte kunne godt trænge til at slippe for PG-13 ratingen. Som med Deadpool ligger det også naturligt i forlængelse af oplægget til netop Wolverine. De bedste af tegneserierne om ham er bestemt ikke for børn. 'Old Man Logan' er et godt eksempel. Så det ville da være meget passende i dette tilfælde at lave en R-rated filmatisering af den. Men dermed ikke være sagt at alle fremtidige superhelte-filmatiseringer behøver bevidst at gå efter samme rating.
Fox er nød til at blive klogere, ellers laver de bare flere "Fan4stics".
Opskriften er: Sæt jer ind i tegneserieforlægget, vælg en god historie og gå til det med respekt, forstå ånden eller tonen i serien eller figuren og lad vær med at presse alle filmene ned i en eller anden skabelon - forbudt for børn eller ej. Hvor svært kan det være?

Mickey

jeg er ret sikker på at den sejeste og mest populærer mutant, Wolverine, slår denne rekord i sin (efter planen) sidste film ;)

Måske en film med BÅDE Wolverine og Deadpool kunne være en god ide? De to mest hardcore Marvel-superhelte i én og samme film....kan kun blive vildt :)

Jacob

Tredje solofilm om Jærven vil jo få en ligeså høj aldersgrænse, og når den mest populære mutant nærmest ingen grænser får, så er jeg sikker på at Hugh Jackman vil slå den rekord ;-)

Wayne

har solgt så få billetter - efter min mening er det den bedste X-Men film som er lavet til dato.

Var det dårlig markedsføring - eller hvad gik galt?

Patrick

Er at det kunne have noget at gøre med den kom i hælene på Origins: Wolverine og X3, som jo ikke er de bedste X-Men film nogensinde.

Wayne

Du har nok ret. Det er nok en af de film som senere er vokset på VOD/DVD markedet.

Den har jo også et rigtig godt cast, som senere blev genbrugt af Singer som fik lyst til at instruere serien igen.

Patrick

Jeg tror den har solgt godt på DVD osv.
Den har sikkert også været medvirkende til at Days of Future Past ligger nummer 3 på listen.

Men jeg tror også du kan have fat i noget med markedsføringen. Hvis jeg sådan lige tænker efter kan jeg ikke huske den helt vilde markedsføring til den sammenlignet med andre X-Men film. Jeg tror i hvert fald personligt det var en af dem jeg var mindst opmærksom på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

1 dag siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

1 dag siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter