/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Superhelte forbudt for børn

Afstemning: Superhelte forbudt for børn

Hvilke af de kommende helte bør få høj censur?

Stem op!
611
Stem ned!
0
(reset)

Deadpool er ikke den første superheltefilm med høj censur, men filmens store succes har for alvor sat gang i en trend, hvor antihelte for en gangs skyld får lov til at være rigtige antihelte. 

Wolverine 3 er således på vej med en lignende r-rating, og filmselskaberne viser interesse for, at flere film skal følge skik. 

Spørgsmålet er så, hvilken af de kommende superheltefilm, du helst vil se med blod, sex og hele molevitten? 

For at være nogenlunde realistiske inkluderer vi de titler, der får premiere 2017 og frem. Selvom 2016-titler som GambitSuicide Squad og Doctor Strange kunne være interessante bud.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julius

James Gunn (instruktøren af Guardians of the Galaxy) opsummerede perfekt Hollywoods attitude med denne slags 'revolutionerende' superheltefilm i et opslag på sin Facebookprofil.

Da Christopher Nolans Dark Knight-trilogi kom ud, var folk ellevilde over den mørke og realistiske take på superheltefilm. Warner Bros. så successen, og smed så den samme attitude og 'mørke realisme' i Man of Steel, en film så tonedøv og skæv, at man troede, det var løgn.

Så kom Guardians of the Galaxy, som var farverig, sjov, og anderledes, og dette blev igen som et vendepunkt i superheltegenren. Nu kommer Deadpool så, og den har den største åbningsweekend nogensinde for en 'R-rated' film. Det, alle disse film har til fælles, Batman, Guardians of the Galaxy, og Deadpool er at de alle fungerede på grund af samme præmis: De var anderledes end det, folk ellers kendte. Folk elskede dem, fordi de var anderledes, og fordi studierne prøvede noget nyt.

Vi får helt sikkert flere voksen-superheltefilm nu med masser og vold og grov humor i kølvandet på Deadpools succes. Vent bare og se.

Christian

Deadpool krævede simpelthen en R-rating og på mærkværdig vis blev den mere charmerende af det. Det gav på alle tænkelige måder mening. Men fordi DP havde en R-rating er det sgu ikke ens betydning med at dette burde være gældende for alle andre kommende superheltefilm. Langt fra.
Personligt er der i mit øje ingen af de ovenstående film som jeg for mig ser blive bedre med et en R-stempel. Den eneste karakter jeg måske tænker kunne være meget cool at se et R-rated bud på ville være den tredje Wolverine film, men den er ikke engang på listen.

Det ville være top-idiotisk pludselig at begynde og lave MCU's film R-rated! Det er total ude af harmoni med alle de forrige film - Don't go there, det er komplet unødvendigt. Og Infinity Wars filmene ville aldrig blive R-rated, drøm videre.

Simon

Og ellers er jeg ret enig i hvad du skriver. Hvis man skal begynde at lave R-rated superhelte film, så skal det være en ny superhelt, som f.eks. Black Panther, Shazam og Cyborg. Ellers ville de karakterer vi har mødt, virke utroværdige.

Christian

Har dog hørt en del der gerne vil se en r-rated Avengers 3. Det ville bare være så forkert, og Kevin Feige fra Marvel Studios har også allerede skudt ideen ned. Ville ingen mening give.

Martin

Grunden til at Wolverine ikke er i afstemningen, skulle da aldrig være fordi den netop er blevet bekræftet, at den ville få en R-rating.

johnny

er vi nu hundrede procent sikker på at den næste Wolverine film bliver R-rated jeg er stadig ikke helt sikker, jeg har indtil vider kun set et billede af et stykke papir, jeg tror ikke det er skrevet i sten, men jeg håber.

Christian

det er blot spekulation, men rygterne florerer derude.

Simon

En X-Rating til de kommende Avengers film. Så skal jeg hurtigst muligt i biffen.

Johnnyuser/335920

Det ville være den værste beslutning, og ville være totalt ødelæggende. Film skal ikke bare pludselig være R-rated for at være R-rated. Det skal passe til karaktererne og historierne, hvilket det ikke gør i GofTG's tilfælde.

Det modsatte er tilfældet i Wolverines tilfælde. Her er en karakter hvor en R-rating passer perfekt, og man var ved fuldstændig at ødelægge karakteren med en katastrofe af en film (X-Men Origins), hvor et mere modent manuskript med en mørkere tone kunne have givet en god film. The Wolverine startede okay, men endte rimeligt skidt( dog ikke helt så slem som X-Men Origins).

Af de ovenstående kunne jeg godt forestille mig en R-rated Black Panter, dog højst usandsynligt da det foregår i MCU, og jeg tviler på de er interesseret i at give afkald på de ekstra millioner dollars en PG13 film vil give.

Umiddelbart virker det til at DC bevæger sig mere på grænsen mellem PG13 og R-rating i et mere dystert univers. Om de så nogensinde krydser grænsen og laver en R-rated film, må tiden vise. Jeg tvivler dog på en Wonder Woman film går i den retning.

Wayne

Kunne ikke være mere enig. Black Panter er også mit valg til en R-rated figur.

Det er bestemt ikke alle film som hører til i den kategori - men modsat dig tror jeg at Deadpools succes sagtens kunne friste nogle filmskabere til at gå i den retning.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

det er hans double

2 dage siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

4 dage siden
TheDayDreamer

Det her er uden sammenligning min allermest ventede film NOGENSINDE!

5 dage siden
John

Denne Marvel film distribueres af Sony, så den skulle gerne komme i de sædvanlige biografer :)

1 uge siden
bambiexplorer

... kun gå galt!

1 uge siden

Aktive debatter