Cookie- og Privatlivspolitik
7 familiefilm i sneen

7 familiefilm i sneen

Varm op til skiferien (advertorial)

Stem op!
1.580
Stem ned!
0
(reset)

Vintervejr og underholdning for de mindste hænger godt sammen - især med varm kakao på sofaen efter en lang dag med kolde udendørsaktiviteter.

Her er syv eksempler på familievenlige film, der på den ene eller måde har sne på dagsordenen, og som let kan fungere som opvarmning til en skiferie for hele familien - fx i Østrig, hvor Østrigs turistbureau tilbyder et varieret udvalg af destinationer og skræddersyede ferier. 

Frozen
Frost (2013)

De fleste kender allerede alt til Disneys gigasucces om søstre, der splittes ad pga. overnaturlige iskræfter. Det betyder dog ikke, at et gensyn med Elsa, Anna og snemanden Olaf ikke kan fungere en vinteraften i familiens skød - lad det bare ske!

Far til fire i sneen (1954)
Er man mere til det mere old school eller er mormor med til at bestemme filmudvalget, er den danske familieklassiker ’Far til fire i sneen’ et oplagt bud. Snart vil hele familien synge i kor, når Lilleper vader gennem sneen og skråler ”Hej for dig og hej for mig”.

Pingvinmarchen
Pingvinmarchen (2005)

Den semi-dokumentariske film om en familie af kejserpingviner er genial, da alle kan være med - lige fra den naturinteresserede onkel til den følsomme mor og børnene, der synes kæmpepingviner er nuttede og leopardsæler farlige.  

Min søsters børn i sneen (2002)
En anden dansk film med lave temperaturer er ’Min søsters børn i sneen’, der byder på Peter Gantzler som onkel Erik, der skal overtage Fars børneflok på en skitur. Jep, det går galt, men det skal det jo også helst, før at det kan ende lykkeligt.

Ice Age
Ice Age (2002)

Den første film om fortidsdyrene, Manfred, Sid og Diego, der på trods af race-forskelle og uoverensstemmelser bliver gode venner, mens istidens omskiftelige natur konstant truer. Og så er der det lille egernlignende dyr, Scrat, der med sin nød er blevet seriens uheldige maskot.

Happy Feet (2006)
Syngende pingviner instrueret af George Miller (manden bag Mad Max-filmene). Det lyder måske sært, men kombinationen af den varme (Oscar-vindende) historie om pingvinen Mumble, der ikke kan synge, men til gengæld elsker at danse, og en væsentlig klimadagsorden er god underholdning.

Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet (2005)
De fire børn Lucy, Edmond, Susan og Peter rejser ved et uheld ind i det fortryllede kongerige, Narnia, hvor en isdronning truer freden... og temperaturen. C.S. Lewis’ klassiker er ’Ringenes Herre’ i børnehøjde, og med tiden er det blevet til tre film med flere på vej. 

Find din skiferie på Østrigs turistbureaus hjemmeside.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Mange film er perfekt egnet til vinterferien ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

6 timer siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

8 timer siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

21 timer siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

2 dage siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

2 dage siden