Cookie- og Privatlivspolitik
Ung Han Solo i Rogue One?

Ung Han Solo i Rogue One?

Og de otte skuespillere på tale til rollen

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Rogue One: A Star Wars Story, der er et spin-off fra tiden mellem Episode III og IV, får måske selveste Han Solo på rollelisten.

Samtidig er otte skuespillere blevet shortlistet til at spille den unge rumsmugler. 

Variety afslører, at Chris Miller og Phil Lord, der skal instruere et andet spin-off over Solos unge dage, har fået besked om at finde den nye Solo inden en måned, så karakteren har mulighed for at medvirke i 'Rogue One'.

Disney kaster sig hermed for alvor ud i en Marvel-lignende mega-franchise, hvor universet i sidste ende vil hænge sammen på kryds og tværs.

Men hvem skal spille den unge rumsmugler?

Tusinde håbefulde skuespillere har allerede været til audition til rollen, men ifølge Variety har Disney nu fundet frem til en såkaldt shortlist med otte skuespillere på tale til at udfylde Harrison Fords sko.

Ansel Elgort, Miles Teller, Dave Franco, Jack Reynor, Scott Eastwood, Logan Lerman og de to ukendte navne, Emory Cohen (Brooklyn) og Blake Jenner (Glee), er på den prestigefyldte liste.

Hvem der får den eftertragtede rolle, ved vi højst sandsynligt inden længe.

Rogue One: A Star Wars Story får premiere den 15. december.

Untitled Han Solo-Star Wars Stand-Alone Project får premiere den 24. maj 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Danieluser/178270

Han Solo og Tusindeårs Falken har overlevet Star Wars med sit gode navn og rygte i behold ind til vider. bortset fra en meget lille optræden nederst i højer hjørne i en af prequelsne så er denne ikoniske helt sluppet godt fra det.
En "young Han Solo movie" vil bare ødelægge det, lad nu Han Solo hvile i fred. Jeg får kuldegysninger når jeg tænker på hvordan de ødelagde Darth Vader ved at vise ham som ung.

Number 9

"Kan I huske Star Wars i de go'e gamle dage?"
"Ja, ja. Den gang der kun var de seks første."
"Nemlig. Dem voksede vi op med. Det var tider."
"Men så købte Disney hele lortet og begyndte at lave en masse film for at tjene penge."
"Helligbrøde!"
"Den første var dog okay."
"Jeps. Ikke særlig original, men okay. Mange folk kunne i hvert fald godt lide den. Specielt de unge."
"Ja, nu kommer de så til at vokse op med de nye Disney-Star Wars-film."
"Pøj! Stadig helligbrøde...."

Tjah folkens:
- Jeg voksede op med kun tre Star Wars-film, og det var nærmest utænkeligt, at der skulle laves flere. Alligevel skete det, og mange er glade for de tre efterfølgende (eller i hvert to af dem).
- Ift. profit så skal vi ikke glemme, at film først og fremmest er en forretning, hvis formål det er at tjene penge. Og at Star Wars' grand old man George Lucas fik gjort hans kreativitet så indbringende, at han i årevis har været en af Hollywoods rigeste personer.

satisfythecrave

Det ville på ingen måde give mening, at Solo skulle være med i Rogue One. Hele idéen med de her latterlige anthology film er, at de er enkeltstående film.

Jeg vil for øvrigt hellere se 73-årige Harrison Ford spille unge Han Solo, end jeg vil se nogen af de intetsigende skuespillere i den ikoniske rolle. (Eller Carrie Fisher – hun har altid hellere ville spille Solo end Leia – bare et forslag.)

Wayne

Det vil absolut give mening at Solo skal være med, måske mest i en birolle.

I den gamle canon, var han tidligere kæreste til lederen af Rogue One og blev ufrivilligt blandet ind i nogle af deres aktiviteter.

Ja - vi ville alle ønske at man kunne transformere Harrison Ford tilbage i tiden, men vi bliver nok nødt til at leve med mindre.

satisfythecrave

Jo, jo, men nu EU jo ikke canon mere. Ergo giver det for mig ingen mening, at én så markant karakter som Solo skulle medvirke i flere af de enkeltstående antologifilm. Så ville der jo ikke være specielt meget enkeltstående over dem mere ;)

Wayne

Der bliver stadig plukket fra den oprindelige Canon - historien om søskende der slås (for det tror jeg det er) i TFA, er taget derfra.

For mig vil det være logisk at have Solo med så meget som muligt, så kan historien jo netop føres videre i en Solo solo - hvis du fik den :-)

Kim

...er umiddelbart den af ovenstående felt, jeg synes ligner en ung Han Solo mest...! Ikke kun baseret på det blotte udseende, men også på hans udstråling/attitude i billedet...!

Litvan

Sad og tænkte det samme da jeg læste artiklen, og begyndte straks at se på billeder af dem.
Så kan godt følge dig i at lige umiddelbart med udstråling og udseende er Reynor da klart det bedste bud på en ung slyngel.

CINEMANDRUP

Han Solos karakter omgives af en vis mystik og det er jo netop fordi vi ikke helt ved alt om ham og hans væremåde ikke er ligetil at finde ud af. At de har en måned til at finde denne person som skal være en ung Han Solo kan være et faretruende element, for så virker det forhastet. Vis der er en franchise som ikke må forhastes - det er jo på grænsen til blasfemi hvis man gør næsten - så er det Star Wars. At der kommer en forhistorie til Han Solo er forventet, men bare alle detaljer og afsløringer nu ikke kommer frem, for det føler jeg lidt personligt ville være ærgerligt mod karakteren.

Men Disney er jo en trumle som ikke kan stoppes, så bare de nu vælger med omhu. Personen skal have en kækhed, frækhed, være snu, lusket, med et glimt i øjet, men for alt i verden skal karismaen være intakt.

Otto-Mandias

Samme alder som de andre skuespillere de vil have, ligner perfekt, lyder perfekt, og har enda spillet Harrison før i Age of Adaline. Plus han har sagt han er mere end interesseret! Dave Franco? Jesus, nej tak

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Sigurt

Hvornår kan man bestille billetter?

18 timer siden
Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

1 dag siden
Manjauser/16022
Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

1 dag siden
Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

2 dage siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

5 dage siden