Cookie- og Privatlivspolitik
Jamie Foxx er Little John

Jamie Foxx er Little John

Overraskende valg til Robin Hood: Origins

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Jamie Foxx er ifølge Deadline blevet hyret til at spille Little John i den kommende, nye udgave af eventyret om Robin Hood.

Valget er overraskende, da rollen som Little John ofte er blevet varetaget af en firskåren, hvid mand. Foxx vil dog bibringe tiltrængt, forfriskende karisma til den fortærskede fortælling.

Little John kommer ikke til at agere kompagnon til Robin Hood lige med det samme, da han begynder historien som krigsvant korsridder, der kæmpede på den anden side mod Hood. Derfor er der et stykke vej til det makkerskab, vi kender fra andre Robin Hood-fortællinger.

Taron Egerton, fra Kingsman: The Secret Service, spiller titelrollen i oprindelseshistorien, der instrueres af spillefilmsdebutanten Otto Bathurst.

Filmen er stilmæssigt tænkt som en Robin Hood-pendant til Christopher Nolans Dark Knight-trilogi, men hvorvidt den får efterfølgere vil afhænge af dens kommercielle formåen.

Robin Hood: Origins får premiere engang i 2017, men er endnu ikke planlagt til dansk biografpremiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

skal ALT pludselig gøres op i politisk korrekthed?!?!?!?
Sorry, men der var sgu ingen sorte korsriddere, og så sandelig ikke på dét tidspunkt!
Jeg har SÅ meget respekt for Jamie Fos som skuespiller, men han er blevet valgt på grund af sin hudfarve, hvilket det giver bare ikke mening. Jeg synes sgu det er ærgerligt, for jeg så virkelig frem til denne film, men dette kan altså ødelægge den :/

Kim

Al respekt for Jamie Foxx, som jeg elsker at se på film, fordi han er en fantastisk dygtig skuespiller, men COME ON ?!?!?!
SKAL politisk korrekthed virkelig ødelægge alt originalt materiale ? Er intet helligt mere ??? Hvor jeg dog HADER pc...!!!! :-(

Simon

Jeg forestiller mig også John Little som sort, da jeg har set tegnefilmen fra 1973 hvor han er en brun bjørn. Og så er Jamie Foxx bare en super skuespiller...

CINEMANDRUP

Det handler absolut ikke om hudfarve. Det handler om bedste mand til jobbet/rollen og jeg tror Jamie kan bringe en masse godt ind i det elskede Robin Hood univers.

Kim

Jeg er i PRINCIPPET helt enig - men når det nu gælder originalt materiale, som ovenikøbet i dette tilfælde er noget klassisk, ældgammelt, og måske eller måske ikke er baseret på en sand historie (!), hvorfor SKAL man så partout lade sig diktere af politisk korrekthed og anvende noget så utroværdigt som en sort (og amerikansk) Little John i 1200-tallets England ? Seriøst ?

Hvorfor ikke vælge eksempelvis Ray Winstone eller Vinnie Jones, bare for at nævne et par gode britiske skuespillere, som i mine øjne ville være perfekte til at spille den "rigtige" Little John"...!

Jacob

I en tid hvor mange roller går til netop hvide mænd, så er det for mig positivt at man tør tage chancer. Robin Hood er nu engang en fiktiv person, og derfor kan man næsten gøre hvad man vil. Medmindre vi taler om en historisk person, så bør hudfarve ikke have nævneværdig indflydelse på valget til rollen

Mathias

Kan ikke prale med at jeg så den komme, men glæder mig vildt til at se det på den store skærm!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

1 dag siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

1 dag siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

2 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter