Cookie- og Privatlivspolitik
Første billede fra  Fast 8

Første billede fra Fast 8

Ny titel, ny by

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Vin Diesel har på sin Instagram-profil løftet sløret for navnet på den kommende Fast & Furious-film. Filmen kommer til at hedde 'Fast 8', og sammen med den nye titel delte Vin Diesel det første officielle billede relateret til den ottende film i den enormt succesfulde filmserie.

 

Billedet viser en mulig plakat til filmen med logo og location, som med den umiskendelige Empire State Building i baggrunden afslører, at filmen hovedsageligt vil foregå i New York. Dette indikerer store forandringer i historien, da crewet altid normalt holder til i Los Angeles som hjemmebane – når de da ikke farer rundt i alskens eksotiske lande med kolde øl, farverige biler og letpåklædte kvinder.

Med undertitlen ’New roads ahead’ understreger filmen netop disse nye retninger, som har været en nødvendighed efter tabet af Paul Walker midt i optagelserne til den syvende film. Furious 7 sagde respektfuldt farvel til seriens lyshårede stjerne og lagde desuden op til, at eventyret ville fortsætte på andre præmisser.

Fast 8 har dansk premiere den 13. april 2017.    

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Den største bekymring er helt klart brugen af CGI-effekter, som alle film i dag mere eller mindre er smovset ind i.

23 minutter siden
jesperuser/104646
jesperuser/104646

Han instruerede den første film - og ved fiaskoen "Forever" var det ikke ham som instruerede. Så glæder mig til at se resultatet her :D

5 timer siden
Marianne Kirkovics

Billy Elliot er en smuk feel good film, om en drengs mod og kamp for at gøre noget helt anderledens end man ville forvente af en dreng fra den enge

17 timer siden
Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Elsker gode danske dramaer og Jesper Christensen

1 dag siden
VIPER

Sarah Connor, love ya' style!
-Håber filmen holder!

1 dag siden

Aktive debatter