Cookie- og Privatlivspolitik
Første billede fra  Fast 8

Første billede fra Fast 8

Ny titel, ny by

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Vin Diesel har på sin Instagram-profil løftet sløret for navnet på den kommende Fast & Furious-film. Filmen kommer til at hedde 'Fast 8', og sammen med den nye titel delte Vin Diesel det første officielle billede relateret til den ottende film i den enormt succesfulde filmserie.

 

Billedet viser en mulig plakat til filmen med logo og location, som med den umiskendelige Empire State Building i baggrunden afslører, at filmen hovedsageligt vil foregå i New York. Dette indikerer store forandringer i historien, da crewet altid normalt holder til i Los Angeles som hjemmebane – når de da ikke farer rundt i alskens eksotiske lande med kolde øl, farverige biler og letpåklædte kvinder.

Med undertitlen ’New roads ahead’ understreger filmen netop disse nye retninger, som har været en nødvendighed efter tabet af Paul Walker midt i optagelserne til den syvende film. Furious 7 sagde respektfuldt farvel til seriens lyshårede stjerne og lagde desuden op til, at eventyret ville fortsætte på andre præmisser.

Fast 8 har dansk premiere den 13. april 2017.    

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

1 dag siden
Mads Aagaard

Må vælge Spiderman, stadig en af mine yndlings superhletefilm nogensinde! <3

1 dag siden
VIPER

Glæder mig, anime-stil holder!

2 dage siden
Niels

- fordi skuespilleren for lov (og magter) at overstråle effekterne og ikke omvendt, som det efterhånden er blevet med stort set alle actionfilm.

4 dage siden
picauser/711703
picauser/711703

Jeg stemmer helt klart på Harry Potter. Jeg er vild med Harry Potter-universet

4 dage siden

Aktive debatter