Cookie- og Privatlivspolitik
Første billede fra  Fast 8

Første billede fra Fast 8

Ny titel, ny by

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Vin Diesel har på sin Instagram-profil løftet sløret for navnet på den kommende Fast & Furious-film. Filmen kommer til at hedde 'Fast 8', og sammen med den nye titel delte Vin Diesel det første officielle billede relateret til den ottende film i den enormt succesfulde filmserie.

 

Billedet viser en mulig plakat til filmen med logo og location, som med den umiskendelige Empire State Building i baggrunden afslører, at filmen hovedsageligt vil foregå i New York. Dette indikerer store forandringer i historien, da crewet altid normalt holder til i Los Angeles som hjemmebane – når de da ikke farer rundt i alskens eksotiske lande med kolde øl, farverige biler og letpåklædte kvinder.

Med undertitlen ’New roads ahead’ understreger filmen netop disse nye retninger, som har været en nødvendighed efter tabet af Paul Walker midt i optagelserne til den syvende film. Furious 7 sagde respektfuldt farvel til seriens lyshårede stjerne og lagde desuden op til, at eventyret ville fortsætte på andre præmisser.

Fast 8 har dansk premiere den 13. april 2017.    

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

17 timer siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

1 dag siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

2 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

2 dage siden

Aktive debatter