Cookie- og Privatlivspolitik
 Blade Runner 2  starter optagelse til juli

Blade Runner 2 starter optagelse til juli

Rick Deckard slår igen

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge Deadline Hollywood vil efterfølgeren til Ridley Scotts kultklassiker Blade Runner starte optagelserne til juli 2016. En efterfølger der længe har været indhyllet i mystik og uvished, men nu en gang for alle er bekræftet som en kommende realitet.

Instruktør Denis Villeneuve har påtaget sig opgaven med bl.a. Ryan Gosling bekræftet i en indtil videre ukendt rolle. Harrison Ford har også bekræftet sin medvirken i filmen, og vil vende tilbage i rollen som Rick Deckard.

Den efterhånden yderst populære scenograf, Roger Deakins, er også ombord projektet, og han har tidligere skabt ren filmmagi sammen med Villeneuve i Prisoners og Sicario.

Blade Runner 2 afventer en premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Enhver klassiker skal åbenbart voldtages og malkes for penge af en skamløs filmindustri. En 2'er til Blade Runner er en hån imod den bedste science fiction film nogensinde. Og Harrison Ford: skam dig! Har du ikke penge nok?

Jeg kan slet ikke vente med ikke at se den!

Nikolaj

På den ene side så kan de ødelægge en af de aller bedste film nogensinde med en efterfølger. Men på den anden side så ser jeg frem til den. Det visuelle bliver jo uden tvivl fremragende at se på. Men selvfølgelig er det historien, som skal præstere. Men jeg har en god fornemmelse. Denis Villeneuve har uden tvivl lavet nogle glimrende film, og jeg tror, at han er den rette til, at lave efterfølgeren.

Lad os håbe på det bedste.

Number 9

Da etteren (ja nu skal vi sørme til at betegne den sådan) adskillige gange er blevet kåret som verdens bedste science fiction film EVER, kan toeren kun skuffe. Tænker mig at den kommer i nogenlunde samme kategori som Speed 2, Grease 2 og Jaws 2.
Og med så lave forventninger kan jeg heldigvis kun blive glædeligt overrasket ;)

Simon

Villeneuve er den bedste man kan forestille sig til dette projekt og den oprindelige manuskriptforfatter Hampton Fancher skriver manuskriptet, så jeg ser gode muligheder for at vi får en værdig efterfølger.

Simon

Lad nu for etteren stå som den er! Noget af det gode ved den er netop den åbne slutningen, men nu er den ligesom ikke åben. Gid jeg havde levet tilbage 70-80'erne hvor man udtænkte en hel masse nye idéer, ikke ligesom i dag. Jeg har kun en ting at sige om denne rædselsfulde nyhed:

Hollywood er en stor kopimaskine! Udtænk nu nogle nye idéer! Det er simpelthen så kedeligt at nogle ikke kan forstå, at en succes ikke bare skal være en fortsættelse til en klassiker som fx. Blade Runner. Hvad bliver det næste? Titanic 2? Man ser Jack som spøgelse?

Lorte nyhed. Lad nu etteren stå som den er.

Simon

Det var jeg ikke engang klar over.

Niclas Dalby

Har lidt blandede følelser, da jeg selv er meget stor fan af Blade Runner og egentlig ikke synes den trænger til den efterfølger.
På den anden side er jeg også kæmpe fan af Villeneuve og jeg mener han er den helt rigtige instruktør til sådan en film. Ryan Gosling glæder jeg mig også til at se.

Som Wayne siger, så er scenografien og stemningen altafgørende og er det, der skal bære efterfølgeren ligeså. Håber på det bedste, men forbereder mig på en lille skuffelse.

Wayne

Der er mange problemer med en fortsættelse af Blade Runner.

Det er i høj grad en kult og kunstfilm, som lader mange spørgsmål stå åbne.

Er Rick Deckard selv replikant?

Svaret må være, at det er han ikke - når han vender tilbage som en ældre udgave i en fortsættelse.

Scenografien og stemningen var altafgørende i Blade Runner - og en fortsættelse er næsten dømt til at skuffe fans.

Jacob

Først gentog han sin rolle som Han Solo, næste gang som Rick Deckard, og der er en mulighed for at han vender tilbage som Indiana Jones. Teknisk set kan man sige at han allerede gør det med 'Blade Runner 2', hvis man tæller 'Krystalkraniets Kongerige' med.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.