Cookie- og Privatlivspolitik
Alan Rickman er død

Alan Rickman er død

1946-2016

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Skuespilleren Alan Rickman er død 69 år gammel. Familien meddeler, at Rickman døde af kræft omgivet af sine nærmeste.

Alan Sidney Patrick Rickman blev født 21. februar 1946 i London. I en alder af 26 begyndte han at studere på The Royal Academy of Dramatic Art. Efterfølgende medvirkede han både i teaterstykker og på tv.

Men der skulle imidlertid gå et godt stykke tid, før Rickman slog igennem som international filmskuespiller. Rollen som skurken Hans Gruber i Die Hard var 42-årige Rickmans gennembrud på det store lærred.

Sidenhen har han spillet andre ikoniske skurkeroller. Bl.a. Sheriffen George of Nottingham i Robin Hood, og Professor Snape i Harry Potter-serien.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Helt bestemt en mand som har efterladt et særligt indtryk på mange af os. Han formåede med sit talent at gøre hans karakterer til sine egne og det glemmer jeg ham aldrig for. Hans flotte ikoniske skurke roller om det så var Hans Gruber, Sheriff of Nottingham eller professor Snape. Han vidste hvad der skulle til og han har desværre forladt os alt alt for tidligt, for 69 er jo ingen alder, men i kampen mod forfærdelige kræft kan selv den stærkeste mand tabe.

For alt hvad han har givet og gjort, går mine hilsner til hans pårørende. Jeg klikker ihvertfald på hjertet i artiklen for at ære hans minde.

Simon

Men han vil altid forblive på mit tv. Han havde den perfekte stemme til at spille skurk, og det beviste han i hans to mest kendte roller, Hans Gruber og Severus Snape (skurk og skurk). Virkelig trit nyhed at få på en ellers dejlig dag (igår). I anledningen af at Alan Sidney Patrick Rickman er død, vil jeg skrive "Rest in Peace" istedet for "R.I.P.". Rest in Peace, Alan Sidney Patrick Rickman, du har givet mig og en masse andre fantastiske film oplevelser.

Ann-Britt

Kære Alan Rickman, du bliver så meget savnet.
Du har været en fabelagtig god skuespiller, og givet mig en masse fantastiske film.
Harry Potter ville aldrig være blevet helt den samme uden dig som Snape.
Hvad ville Alice have været uden den blå larve til at vejlede hende?
Du gav mig kuldegysninger, da jeg så Die Hard, og gav mig tåre i øjnene, da jeg så dig i Fornuft og følelser.
Du var genial i rollen som frisøren Phil Allen,
Og var forbløffende troværdig i rollen som Reagan i filmen The Butler.
For bare at nævne nogle få at de roller, som jeg har nydt så meget.
RIP
Det var alt for tidligt, du forlod os :(

Anonymuser/0

Har først lige læst den sørgelige besked. Det sidste jeg så ham i, var filmen "A Little Chaos", som han instruerede, i forbindelse med 2015's filmfestival. Udmærket og meget visuelt smuk og velspillet film. Og jeg vil helt klart lade mig indhylde i lyden af han dybe, rumlende stemme, når jeg skal se "Alice Through the Looking Glass". Men mon ikke flere af os skal til at holde en hyldest-til-Alan Rickman-seance, ved at gense flere af vores AR-yndlingsfilm?

Tak for Sheriffen af Nottingham, Hans Gruber og Severus Snape, der satte barren for hvor ond, snu og mavesur skurke og anti-helte skal spilles.

Og tak for Dogma, Galaxy Quest og Fornuft og Følelse...i det hele taget tak for fantastisk skuespil og for at bekræfte, at succes på film ikke afhænger af, om du ligne noget Mattel-fabrikken har skidt ud, men af evner.

Eva

Jeg sad ellers tidligere i dag og lavede noget resource på twitter, da der pludselig dukker et billede op af Snape med teksten "RIP Alan Rickman". Han havde intet med twitter-siden's emne at gøre. Jeg tænkte "whaat? Det er en meget dårlig joke, det der", så skulle jeg lige undersøge sagen på nyhedssider, og så stod det der.. :O

Jeg er ikke specielt fan af Harry Potter, men Snape ER nu en særlig karakter og kunne ikke være blevet spillet bedre.
Jeg kender ham også fra Love Actually.. Elsker den scene hvor Rowan Atkinson skal pakke hans julegave ind XD

Han var en knald dygtig skuespiller og jeg kan stadig ikke fatte at der nu ikke kommer mere fra hans side :( Men jeg håber at han for det godt i himlen nu :)

Nu håber jeg bare ikke at der dør flere det næste stykke tid, da vi lige har mistet 2 indenfor alt for kort tid's mellemrum..

shadi

øv.det var ikke godt.han er god skuespiller.han er god i Harry Potter og han er sjove i Die Hard 1988 vi alle kommmer til at savne ham vi elsker dig Alan Rickman :-)

Sten

Det har godt nok været en skidt start på 2016, når det kommer til afdøde kendisser.

To af de rigtig gode fra underholdningsverdenen på så kort tid og begge ofre for den forpulede lortesygdom, der desværre slår lystigt ihjel dag ud dag ind :(

R.I.P. Hans Gruber.

Segoyuser/116755

Det er jo helt galt David Bowie, Nu Alan Rickman....

Jeg kunne så godt lide hans skurkeroller, Snape omkring :-))

Må du hvile i fred, klikker altså også på hjertet....

Freakerz

Nu skal vi jo heller ikke glemme at Alan Rickman kun havde de onde "skurke" roller.

Han var også en af hovedrollerne i den romantiske julekærlighedskomedie Love Actually :)

Mirob

... den ramte hårdt den der! 69 er måske ikke tidligt alt ting taget i betragtning, men det føles sku sådan! Alt for tidligt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

6 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter