Cookie- og Privatlivspolitik
7 science fiction-film i 2016

7 science fiction-film i 2016

Næste år i biografen

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Science fiction. En af tidens mest dominerende og populære genrer fortsætter ufortrødent dette år med syv film på premierekalenderen.

Fire af de følgende film er mere eller mindre højtprofilerede fortsættelser af en slags, men der er også blevet plads til tre originale værker - deriblandt et dansk af slagsen.

Her er et overblik over science fiction-filmene i 2016.

Allegiant
Efterfølgeren til Divergent og Insurgent fortsætter direkte efter det store opgør i den forrige film. Tris og Four er kommet om på den anden side af muren og beskyttes nu af det mystiske Bureau of Genetic Welfare. ’Allegiant’ er baseret på Veronica Roths roman af samme navn, men bogen deles op i to film. Del 2, Ascendant, forventes at få premiere i 2017.

Den 5. bølge
Den 16-årige Cassie Sullivan (Chloë Grace Moretz) er en af de få overlevende, efter rumvæsner har angrebet Jorden og bombet menneskeligheden tilbage til stenalderen. Filmen er baseret på Rick Yanceys bogserie af samme navn.

Independence Day 2: Resurgence
Den første af to planlagte fortsættelser til kæmpehittet Independence Day fra 1996 har atter Jeff Goldblum og Bill Pullman på rollelisten, mens Roland Emmerich vender tilbage som instruktør. 

Star Trek: Beyond
Star Trek Beyond

Efterfølgeren til Star Trek og Star Trek Into Darkness er den 13. spillefilm i serien. Chris Pine og Zachary Quinto spiller igen Kaptajn Kirk og Spock, mens Justin Lin overtager instruktørposten fra J.J. Abrams. Se den første trailer.

Fang Rung
Året er 2095, og i København er havene steget, og alt naturligt ferskvand er forsvundet. Efterretningschefen Fang Rung har undergået molekylær deling for at transportere sin ene halvdel til år 2015 for at sende forskning tilbage til fremtiden. Men den ene halvdel strander i fortiden. Carsten Bjørnlund (Arvingerne) spiller titelrollen i et sjældent dansk bud på science fiction-genren.

Star Wars: Rogue One/Walt Disney pictures
Rogue One: A Star Wars Story

Den første af en række nye film, der tager udgangspunkt i Star Wars-universet. Plottet drejer sig om en oprørsgruppes forsøg på at stjæle plantegningerne til Dødsstjernen. Filmens handling er placeret umiddelbart før Star Wars: A New Hope og har bl.a. Mads Mikkelsen på rollelisten.

Passengers
Chris Pratt og Jennifer Lawrence spiller hovedrollerne i en film, der foregår på et rumskib. Skibet skal transportere tusindvis af mennesker til en koloniplanet, men en fejl i en af sovekabinerne vækker en mand af sin dvale 90 år for tidligt. Med udsigt til at skulle blive gammel og dø alene beslutter han sig for at vække en anden passager. En smuk ung kvinde.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martin

Jeg ser klart mest frem til Rogue one: A star wars story. Bliver så spændende med et spinoff i Starwars-universet.

Derudover er jeg spændt på hvad de har fundet på i Independence Day 2. Den første film sluttede jo ret lukket i mine øjne. Men glæder mig også til den.

Bryder mig ikke særligt meget om det nye "revamp" af Star Trek.
Det er da flot lavet, men ikke særligt tro til det "gamle". I mine øjne er de bare effekt-film og mangler MANGE af de ting der gjorde at jeg oprindeligt forelskede mig i Star trek universet i 80´erne.

Var spændt på Divergent serien, men de to første film har altså skuffet mig, så jeg er ligeglad med Allegient.

Skal klart også se Fang Rung, bliver spændende om danmark virkeligt forstår sig på at lave Sci-fi...

Og sidst ser jeg frem til at se Passengers, lyder som et godt plot.

SJOKuser/811628

"X-Men: Apocalypse" hører også uden tvivl til sci-fi genren og den film i 2016, som jeg forventer mig mest af inkl. de nævnte 7 film. De nyeste "Star Trek" film har også fået en vis kvalitet (i modsætning til de fleste gamle) og "Rogue One" har sikkert også, men de andre nævnte kunne sagtens gå hen og blive skuffende. "Den 5. Bølge" har allerede fået ret dårlig kritik i USA (havde premiere i sidste uge) - "unimpressive effects and plot", så det ender nok med den slet ikke kan ses i biografen i DK.

Number 9

Star Trek tror jeg kunne blive ganske god, så den fik min stemme.

Efter skuffelsen med en underholdende men meget uoriginal Star Wars: The Force Awakens er mine forhåbninger til Disneys Star Wars-film desværre dalet en del. Jeg krydser dog fingre for, at Rogue One kan hæve niveauet.

robja19

Rogue One: A Star Wars Story skarpt forfulgt af Independence Day 2: Resurgence, Star Trek Beyond, 5. bølge og Passengers.

Allegiant har absolut ingen interesse

Dunbar

Jeg glæder mig dog også til at se Fang Run! Dejligt med lidt dansk sci-fi, og konceptet lyder spændende!

Niclas Dalby

Der er slet ingen tvivl om at Star Wars er den mest ventede Science-Fiction for mig i år. Independence Day er dog en guilty pleasure, så 2'eren ser jeg nu også frem til.

Nikolaj

Men Passengers og Independence day 2 glæder jeg mig også til.

Jacob

... med 'Star Trek Beyond' som nærmeste konkurrent.

ALEX

Star wars er størst, og vi har aldrig før fået en Spin - off.

Jon

Der findes nu to andre spin-offs
http://www.imdb.com/title/tt0087225/
http://www.imdb.com/title/tt0089110/?ref_=tt_rec_tti
Men ja, den her slår klart de andre :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

10 timer siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

3 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

4 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

4 dage siden

Aktive debatter