Cookie- og Privatlivspolitik
11 plakater til  Suicide Squad

11 plakater til Suicide Squad

Kulørte antihelte

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Instruktør David Ayer har gennem sin Instagram-profil offentliggjort den første, officielle plakat til den kommende 'antiheltefilm', Suicide Squad.

Kort efter fulgte 10 unikke, personfokuserede plakater, som sætter hver af de karismatiske medlemmer fra Suicide-gruppen i fokus med kulørte tegnestrøg. Plakaterne fokuserer på minimalistiske fremstillinger af karakterernes symboler og kendetegn frem for selve skuespillerne bag, hvilket udtrykker en fin lille respektfuld gestus til de klassiske tegneserier fra DC Comics. 

Plakaterne kommer på et passende tidspunkt, da der blot er to dage til, at filmens anden trailer bliver offentliggjort på nettet og forhåbentlig giver os et større indblik i karaktergalleriet. 

Suicide Squad har dansk biografpremiere 4. august 2016.

 

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det er en kulørt bombe at se disse karakter plakater og hvor er det godt lavet. Vores antihelte kommer i fokus og jeg er yderst spændt på næste trailer til filmen. Det er mange antihelte at smide ind i en film, men hvis det her er stilen, så lover det godt. Super fede plakater

Jacob

Det er blevet sagt før, men den nye tendens vi ser inden for genren er spændende. Tingene får mere kant, og bliver mere nuanceret. 'Suicide Squad' og 'Deadpool' repræsenterer antiheltene, der kan tillade sig andre ting. Skurke har altid være mere interessante, og nu får vi endelig lov til at holde med dem. De klassiske helte tørner også sammen, hvilket gør det svært at vælge side. Det er også lykkedes synes jeg med X-Men, at skabe en krig, hvor begge sider har en stærk sag.

Mickey

Er bl.a derfor jeg synes X-Men er så fed en saga ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

johnny

minder mere som nikita end jason bourne for mig.

9 timer siden
Rasmus/Musen

Hvis Jurrasic World-teamet begynder at lave endnu flere af sådan nogle kortfilm(eller bare film i det hele taget), så er jeg totalt klar på at se d

21 timer siden
Michael

også før Avengers: Infinity war?

23 timer siden
Jacob

... scenen passer ind i Black Widow, så har jeg ikke noget problem med genbrug.

1 dag siden
Johan

Nu har jeg ikke set filmen endnu, men jeg vil mene det er på tide han bliver belønnet for sin indsat i Hollywood. Brad Pitt er for vild!

1 dag siden

Aktive debatter