Cookie- og Privatlivspolitik
Verdens værste film  filmatiseres

Verdens værste film filmatiseres

James Franco laver The Room

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Tommy Wiseaus film The Room fra 2003 har længe været anset som en af de værste film, der nogensinde er blevet skabt, men på trods af dette skal historien bag produktionen nu filmatiseres i The Disaster Artist.

Den manglende sans for filmisk kvalitet har givet filmen en form for kultstatus hos folk, som rent faktisk mener, at den er så dårlig, at den egentlig er god.

Med manglende kontinuitet, ikkeeksisterende skuespil og tåkrummende production-value bliver fortællingen om en forlovet kvindes affære med en anden mand en horribel oplevelse for selv garvede filmanmeldere.

En af medforfatterne på produktionen har skrevet en bog om den mærkværdige filmproces, ogJames Franco har besluttet sig for at forvandle denne bog til levende billeder. Franco skal selv spille manden bag vanviddet Tommy Wiseau, og hans kammerat Seth Rogen står for produktionen af filmen.

Med en titel som 'The Disaster Artist' rammer filmen den sortkomiske genre, hvor selvironi og skæve parodier danner grundlag for filmens underholdning.

Franco har samlet en lovende rolleliste sammen med blandt andre Kate Upton som den lettere akavede femme fatale i filmen og Josh Hutcherson som den bøvede og komplet malplacerede Denny. Mon Franco kan forvandle historien om måske verdens værste film til en god film?

The Disaster Artist har på nuværende ingen premieredato. 

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167

Håber også de laver en film om hvad der gik galt bag produktionen på Fant4stic

CINEMANDRUP

Tommy Wiseaus The Room skal ikke graves op og fornyes på nogen måde. Denne film skal forblive begravet i helvedes baggård, hvor den høre hjemme og så er det ligegyldigt om det er for at skabe en sort komisk fremstilling af alt hvad der er galt med denne film. DON'T DO IT.

TheKillingJoke

"En af medforfatterne på produktionen har skrevet en bog om den mærkværdige filmproces, og James Franco har besluttet sig for at forvandle denne bog til levende billeder. Franco skal selv spille manden bag vanviddet Tommy Wiseau, og hans kammerat Seth Rogen står for produktionen af filmen."

Jeg tror det er en sort komedie om hvordan den katastrofale film bliv til.

CINEMANDRUP

Bare disse film dog ikke begynder at yngle:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 timer siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

5 timer siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

3 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

5 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

5 dage siden

Aktive debatter