Cookie- og Privatlivspolitik
Frankensteins nye brud?

Frankensteins nye brud?

Angelina Jolie Pitt på tale

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Variety kan afsløre, at den måske mest vellykkede Frankenstein-film til dato, Bride of Frankenstein fra 1935, skal genindspilles.

Filmselskabet Universal håber lige nu på, at Angelina Jolie Pitt vil spille hovedrollen og instruere filmen, men intet er på plads endnu - heller ikke hvorvidt hun skal spille Frankensteins brud eller en anden karakter.

David Koepp er på plads som manuskriptforfatter, hvilket kan betyde et vist bundniveau for kvaliteten af projektet. Koepp har tidligere leveret manus til bl.a. Jurassic Park, Mission: Impossible og Spider-Man.

Kvalitet er der i dén grad brug for, idet Frankenstein muligvis er det sværeste monster at filmatisere. De seneste to, I, Frankenstein og Victor Frankenstein, gik fx uden om de danske biografer, så der er grund til skepsis, når en ny Mary Shelley-filmatisering annonceres.

I den oprindelige film skal Dr. Victor Frankenstein finde en mage til sin skabning, hvilket resulterer i monsterfilmhistoriens mest hjerteskærende øjeblikke.

Bride of Frankenstein har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Number 9

Hun kunne måske gøre det fint nok i en rolle, men instruere? Hun har indtil videre instrueret 3-4 film, hvoraf den seneste var By the Sea, der blev haglet ned af alt og alle.
Skomager, bliv ved din læst.

Jacob

Uden at have set 'Maleficent' så var det en imponerende makeup, som hun sagtens kunne gentage i form af Frankensteins brud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Det ville være svært at vælge årtiets bedste superheltefilm, men det er jo ikke det i gør.

22 minutter siden
Mie
Mie

Det var svært at vælge mellem Ringenes Herre og Harry Potter, men valget faldt altså på Ringenes Herre

1 time siden
Naiyana

Harry Potter and the philosopher’s Stone er begyndelsen på en fantastisk filmatiseret fortælling med en fantastisk verden.

2 timer siden
Sara

Husker stadig da jeg skulle se den i biografen

2 timer siden
Janeuser/346370
Janeuser/346370

Intet mindre end fantastisk og den kan ses igen og igen.

2 timer siden

Aktive debatter