Cookie- og Privatlivspolitik
Censur til The Hateful Eight

Censur til The Hateful Eight

"Udpenslede splatterscener"

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Quentin Tarantinos kommende film, The Hateful Eight, har fået tildelt en 15-års-censur af Medierådet.

Begrundelsen afviger dog fra Django Unchained, som instruktøren stod bag i 2012. Dengang var årsagen "udpenslet vold" og "kaskader af blod", men den nye western går tilsyneladende skridtet videre.

- Filmen har et overvejende roligt forløb. Den indeholder imidlertid en række meget brutale scener, i hvilke mennesker skydes, dolkes, hænges, kaster blod op og får hugget lemmer af. Drabene vises som blodigt udpenslede splatterscener, og de involverede fremstiles som afstumpede og upålidelige mennesker, skriver Medierådet i deres begrundelse.

De "udpenslede splatterscener" er naturligvis det mest iøjenfaldende, men på den anden side tager de fleste af Tarantinos film udgangspunkt i et voldeligt univers. Hans nye film er således langt fra at være en undtagelse.

Spilletiden forventes i øvrigt at blive 2 timer og 48 minutter.

The Hateful Eight får dansk biografpremiere den 7. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
KARLIAH

... SKØNT med en instruktør, der IKKE går på kompromis med indtjening :-) ... de fleste instruktører laver desværre primært pg-13 film, da selskaberne ofte presser dem til det, grundet MEGET større indtjenings muligheder :-( ... forståeligt vil nogen mene og jeg ka til en vis grad gi dem ret ... men laver man en film, som handler om vold, som fx ALLE tarantino's så ødelægger det jo TOTALT meningen & det kunstneriske udtryk at LEFLE for film selskaberne ... tag fx rebootet af " point break " ... bigelows elskede kult film fra 1991, handlede om nogle grænseoverskridende bankrøvere, som brugte MEGET brutale midler, når de blev pressede ... det var en barsk & voldelig film, men genindspilningen er blevet en publikums venlig pg-13 version :-( ... det samme skete for bla rebootet af robocop & terminator :-(, der også mistede deres slagkraft pga nedtoningen af de barske scener, som var en vigtig del af deres charme/historie ....

Pil

BRING IT ON

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

6 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

6 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter