Cookie- og Privatlivspolitik
5  Marvel-karakterer  med filmpotentiale

5 Marvel-karakterer med filmpotentiale

Mulige franchise-udvidelser

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Succesfulde filmatiseringer såsom Iron Man, Captain America og Guardians of the Galaxy har banen vejen for nye projekter i fremtiden. Vi har fundet fem Marvel-figurer, som har stort filmpotentiale, og endnu ikke er landet i det filmiske univers.

 

Red Hulk - General Thaddeus E. "Thunderbolt" Ross blev kort introduceret i The Incredible Hulk med William Hurt i rollen, mens generalens alter ego ‘Red Hulk’ endnu ikke er blevet en del af universet. Karakteren er baseret på General Ross’ længerevarende had til Bruce ’The Hulk’ Banner og leger med tanken om, hvad der sker, hvis militæret får fat i den rigtige formel til Hulks anormaliteter. Hvis Mark Ruffalo får sin egen Hulk-film i fremtiden, så er Red Hulk et godt match til en potentiel, ligeværdig nemesis. 

Mysterio - Special-effects-manden i Hollywood, Quentin Beck, bliver ofte omtalt som en gammel fjende til Spider-Man i form af skikkelsen Mysterio. Beck har fundet ud af, at hans illusionsevner ikke leder ham ind på en frugtbar karrieresti, men i stedet kan bruges som et ideelt redskab for en superskurk. Mysterio kan agere Marvels solide modsvar til DC Comics’ The Riddler med fokus på mystik, trylleri og potentielle narrative plottwists. 

Moon Knight - Marvels bedste bud på deres egen ’Batman’. Den tidligere bokser, marinesoldat og lejemorder Marc Spector har hele sit liv haft en fod inden for i det kriminelle undergrundsmiljø, men får en ny chance i livet under et møde med et egyptisk artefakt, som giver ham overnaturlig styrke i månelysets skær. Moon Knight er en klassisk antihelt og er noget mørkere i sin adfærd end Batman, og figuren har potentiale til at kreere en film, som dykker ned i en mørk og barsk virkelighed med fokus på karakterudvikling og et snært at superheltenuancer.   

Galactus - Superskurken Thanos er det nye ansigt i de kommende Avengers: Infinity War-film, men når hans tid i rampelyset går på hæld, skal en ny superskurk ind i billedet. Vi fik en hurtig og meget udefinerbar smugkig på Galactus i Fantastic Four 2: Rise of the Silver Surfer, men figuren har langt større potentiale end blot få minutters baggrundsstøj. Galactus er en kosmisk gudlignende figur, der allerede levede før The Big Bang indtraf, og har evnen til at fortære planeters livskraft. Absolut en af de største fjender til The Avengers og derfor den superskurk med mest potentiale til Marvels største magtkamp.

Namor - Her kunne Marvel bringe et nyt univers i spil med fokus på den forsvundne myte-by Atlantis, hvor figuren Namor er født. Historien har potentiale til at skabe en sideløbende tilføjelse til Marvels nuværende tidslinjer med fokus på S.H.I.E.L.D’s søgen efter overnaturlige elementer i hverdagen. Namor er en hybrid mellem menneske og atlantisaner og har evnen til at trække vejret under vandet og flyve. Hans karakter balancerer på et knivsæg mellem det gode og det onde, hvilket skaber solid grobund for en interessant, uforudsigelig karakterudvikling.   

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Mht fjender synes jeg der har været for mange skurke der minder for meget om heltene selv, fx. Ironmans modstandere der hele tiden forsøger at kopiere hans udstyr, og samme m Hulk mht Abomination. Har altid ment nogle som the Leader eller Zzzax har haft større indflydelse på Hulks univers i tegneserierne, vil gerne se skurke der kan andet end stort set det samme som heltene. Og ikke de her halve løsninger hvor instruktørerne forsøger at lave sørgelige henvisninger på noget der ligner kendte skurke, som de fx gjorde m Omega Red i X-Mens Last Stand, ved ik' hvor de har ham den skaldede skurk i skoven som Wolverine møder fra, men de kabler han laver ud af armene var da en fortabt parodi på en sej skurk som Omega Red. Tsk tsk tsk! -En jeg godt kunne tænke mig at se i den tredje Wolverine film. Især hvis den skal være r-rated. De to psykopater er ik' for børn når de toppes >:)
Galactus, Mysterio & Moon Knight helt sikkert, synes bare Namor er for kedelig, men han skal vel filmatiseres eventually. & så gad jeg vildt godt at se Spidermans psykotiske fjende Carnage, han gav ham rigeligt problemer i tegneserierne, hvilket også klart skal være r-rated! & en film m Squadron Supreme kunne være fed, de har nogle vilde karakterer oZ. Kunne også godt tænke mig snart at se noget til Mr. Sinister i X-Men universet. Cardiac & Solo kunne også godt filmatiseres, underholdende typer. Har hørt Cable skulle dukke op i en Deadpool 2 = Nice :)
Vil tilsidst nævne at jeg synes det er synd at visse gode karakterer er blevet fortabt pga måske lidt for ringe film som fx. Ghostrider, Daredevil & Spawn.
Og så skal vi da også lige ha' en som Iron Fist på lærredet snart hva' !?!

Philip

Jeg synes det kunne være fedt med en Mysterio-film.
Jeg kan da tydeligt huske den gamle Spiderman tv-serie, hvor han var med :)

Thomas

3 ud af 5 sker ikke som i nævner det.

Hulk får ikke en solo film, så længe disney ikke har distributions rettigheder til solo Hulkfilm. i team film som Avengers ser vi måske Red Hulk.

Galactus er stadig hos Fox med De Fantastiske 4.

Namor er som Hulk eget af andre end MCU

Mysterio er en mulighed, men sikkert i en Spiderman solo film og han tilhører stadig Sony, dog er det teknisk muligt.

Den sikreste er Moon Knight som allerede er på tale som Netflix serie.

Hagerup88

Mere marvel tak :)

Niclas Dalby

"Hvis Mark Ruffalo får sin egen Hulk-film i fremtiden"

Hvis det sker, så lad det endelig være i form af Planet Hulk og World War Hulk - det kunne være fantastisk at se hvordan den kunne udspille sig, hvis det gøres rigtigt. Især fordi jeg ikke mener vi har fået en god Hulk-stand-alone film endnu.

Som Number 9 skriver, så har Galactus også kæmpe potentiale. Der er masser af Marvel helte/skurke, men det skal ikke laves blot for at laves - det skal kædes ind i historien.

Antaeus

De skulle hellere lave en god Fantastiske Fire, det er en af de allerstørste i Marvel universet og så ødelægger de det af flere gange.

Der findes så mange gode FF historier som allerede er lavet gemt i tegneserierne.
Det er tåbeligt at starte med en start-forfra historie hver eneste gang. Gå dog direkte til historien som vi ser i tegneserierne og som i øvrigt en af alle tiders mest populære film også gjorde - Star Wars.

Jacob

Med General Thunderbolt tilbage i 'Captain America: Civil War', så vil det være oplagt at forvandle ham til Red Hulk, og bruge ham i 'Thor: Ragnarok', hvor Bruce Banner allerede er med.

Number 9

Galactus!

Jeg var meget skuffet over, hvordan han blev fremstillet i FF2, og da han som nævnt har et meget stort potentiale, har jeg svært ved at se, hvordan Marvel nærmest kan komme udenom ikke at skulle bruge ham. Efter Thanos kommer Galactus!

Hvis man må ønske flere, vil Moon Knight også stå højt på listen. Lidt henad figuren Spawn, hvor jeg i øvrigt også var en del skuffet over filmatiseringen. En gennemført Moon Knight-film kunne blive fantastisk!

Glæder mig allerede selvom intet er besluttet endnu...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

1 dag siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

3 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

3 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

1 uge siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

1 uge siden

Aktive debatter