5 Marvel-karakterer med filmpotentiale

Mulige franchise-udvidelser
Billede
(© Marvel Comics)

Succesfulde filmatiseringer såsom Iron Man, Captain America og Guardians of the Galaxy har banen vejen for nye projekter i fremtiden. Vi har fundet fem Marvel-figurer, som har stort filmpotentiale, og endnu ikke er landet i det filmiske univers.

 

Red Hulk - General Thaddeus E. "Thunderbolt" Ross blev kort introduceret i The Incredible Hulk med William Hurt i rollen, mens generalens alter ego ‘Red Hulk’ endnu ikke er blevet en del af universet. Karakteren er baseret på General Ross’ længerevarende had til Bruce ’The Hulk’ Banner og leger med tanken om, hvad der sker, hvis militæret får fat i den rigtige formel til Hulks anormaliteter. Hvis Mark Ruffalo får sin egen Hulk-film i fremtiden, så er Red Hulk et godt match til en potentiel, ligeværdig nemesis. 

Mysterio - Special-effects-manden i Hollywood, Quentin Beck, bliver ofte omtalt som en gammel fjende til Spider-Man i form af skikkelsen Mysterio. Beck har fundet ud af, at hans illusionsevner ikke leder ham ind på en frugtbar karrieresti, men i stedet kan bruges som et ideelt redskab for en superskurk. Mysterio kan agere Marvels solide modsvar til DC Comics’ The Riddler med fokus på mystik, trylleri og potentielle narrative plottwists. 

Moon Knight - Marvels bedste bud på deres egen ’Batman’. Den tidligere bokser, marinesoldat og lejemorder Marc Spector har hele sit liv haft en fod inden for i det kriminelle undergrundsmiljø, men får en ny chance i livet under et møde med et egyptisk artefakt, som giver ham overnaturlig styrke i månelysets skær. Moon Knight er en klassisk antihelt og er noget mørkere i sin adfærd end Batman, og figuren har potentiale til at kreere en film, som dykker ned i en mørk og barsk virkelighed med fokus på karakterudvikling og et snært at superheltenuancer.   

Galactus - Superskurken Thanos er det nye ansigt i de kommende Avengers: Infinity War-film, men når hans tid i rampelyset går på hæld, skal en ny superskurk ind i billedet. Vi fik en hurtig og meget udefinerbar smugkig på Galactus i Fantastic Four 2: Rise of the Silver Surfer, men figuren har langt større potentiale end blot få minutters baggrundsstøj. Galactus er en kosmisk gudlignende figur, der allerede levede før The Big Bang indtraf, og har evnen til at fortære planeters livskraft. Absolut en af de største fjender til The Avengers og derfor den superskurk med mest potentiale til Marvels største magtkamp.

Namor - Her kunne Marvel bringe et nyt univers i spil med fokus på den forsvundne myte-by Atlantis, hvor figuren Namor er født. Historien har potentiale til at skabe en sideløbende tilføjelse til Marvels nuværende tidslinjer med fokus på S.H.I.E.L.D’s søgen efter overnaturlige elementer i hverdagen. Namor er en hybrid mellem menneske og atlantisaner og har evnen til at trække vejret under vandet og flyve. Hans karakter balancerer på et knivsæg mellem det gode og det onde, hvilket skaber solid grobund for en interessant, uforudsigelig karakterudvikling.