Cookie- og Privatlivspolitik
Nu skal Memento også genindspilles

Nu skal Memento også genindspilles

Tåbelig ide

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Christopher Nolans gennembrudsfilm, Memento, står nu overfor en genindspilning.

Filmen fra 2000 handler om en mand (Guy Pearce) med verdens korteste hukommelse. Han vågner hver dag og skal forsøge at finde sin kones morder - eneste hjælpetråde er de tatoveringer, han har fået lavet over alt på sin krop. 

En genindspilning lyder som en virkelig dårlig ide. Først og fremmest, fordi Nolan ikke er involveret. Dernærst fordi den originale film stadig fungerer optimalt.

Filmselskabet, der planlægger genindspilningen, hedder AMBI Pictures.

Selskabet har købt rettighederne til EMG's (Exclusive Media Group) filmarkiv, der tæller 400 titler inklusiv Donnie DarkoCruel Intentions og Sliding Doors, og de har pt. 200 mio. dollars til at lave fem mellemstore film og 10 lavbudget-værker.

Hvad siger du? Er genindspilningen af 'Memento' en dårlig ide? 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frederik

For at være ærlig var den første memento jo også en genindspilning, så jeg tror ikke at Christopher Nolan har nogen god undskyldning for alt det her brokkeri

Gustav

Denne her gang må vi da håbe at filmen starter med begyndelsen og slutter med slutningen. På det punkt var den gamle udgave noget værre rod

Martine

pointen med den gamle film..

At der kørte to tidslinjer, hvor den ene kører baglæns og den anden kronologisk.
Hvis det hele havde kørt kronologisk var det jo ikke op til seeren at finde ud af hvordan historien hang sammen.

Jeg håber så inderligt at tankerne om den nye film bliver droppet.

Gustav

Hader bare når man skal tænke selv

Julius

... om Hollywoods manglende kreativitet. Filmen er fra 2000, og er i mine øjne Christopher Nolans bedste film til dato. Konceptet er så simpelt og velgennemtænkt, at det hele bare holder. Der er INGEN grund til at lave en hjerte- og hjerneløs remake af en film, der bare holder.

Joe

Den behøver jo ikke en genindspilning... Den originale er god som den er! Lad nu være med de remakes..

Poppé

Det er jo en nyhed, der får én til at krumme tæer. AMBI Pictures, find nu på jeres egne historier! Selvfølgelig med risiko for at selv at finde på noget så uhyggeligt som noget originalt. Jeg tager del i koret af utilfredse stemmer.

Nå, jeg skal skide. Er der nogen, der skal have noget med?

Dunbar

HOLD NU OP!

CINEMANDRUP

Som Stine Teglgaard også så dejligt skriver i starten af denne artikel: Tåbelig Ide. Som Swinny også udtrykker: There can be only one.

At finde på at genindspille en film af Christopher Nolan er et modigt træk, men decideret tåbeligt og dømt til at gå galt. Filmen fungerer fortsat den dag i dag og er og bliver et Christopher Nolan værk og det skal vores unge generation også vide. Den kærlige nostalgiske følelse det er at se et værk fra sin egen periode er uforglemmelig dejlig. Der er ingen grund til genindspilning for at nå at nyere publikum af en film der stadig er et mesterværk. Denne film kan simpelthen ikke genindspilles bedre og nu er fantasien for alvor væk fra filmbranchen, hvis denne fordømte reboot knap ikke snart stopper. Hvis alt skal genindspilles konstant, så er der ingen franchise at holde af til sidst og ingen forståelse for hvor værket har sine rødder fra.

Det her er i sådan en grad en OMMER. Det bliver ikke en film jeg skal se. Stay true to what already works.

Anonymuser/0

Det er tydeligvis et tegn på manglende fantasi når de bliver ved med at genindspille film, istedet for at komme op m noget nyt, synes det er direkte kvalmende og vildt irriterende.
-If it ain't broke then don't *** fix it.
Børne generationen vil jo vokse op med forestillingen om at bl.a denne kommende Memento er den eneste, hvis ikke vi ældre viser dem anderledes. Og den her film er kun eén ud af mange. Se bare hvad der skete med de fire padder, Turtles er jo blevet fuldstændig ødelagt i alle mulige former for animation, hvor der efter min mening kun skulle laves de originale serier fra 87' (og trilogi filmene fra starten af 90'rne, hvor de var i kostumer = genialt). Det her er ligesom at komme forbi sin fødeby efter 10-20 år og se sin hyggelige folkeskole revet ned og bygget om til noget koldt moderne upersonligt bras, jeg bliver kun glad når jeg får en nostalgisk følelse af noget vedbevaret, og hvis man har mangel på idéer er man bare ik' kreativ nok til at lave noget i første omgang - Basta!
Jeg udtrykker mig her som de gamle highlanders.
-There can be only one!!!....Memento!
Genindspilning = VILDT dårlig idé!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Seps <3

Jeg håber sådan på at i får lov til at åbne op snarest muligt..

2 dage siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Tja hvis du læser mange af de ting Gina Carano har skrevet synes det er forståeligt...

4 dage siden
VIPER

...Men jeg vil lige indskyde at Goro & Reptile faktisk er med.
Man ser lige den firearmede tyksak komme springene (1:47),

6 dage siden
Christine Dyrskjøt Elmstrøm

Vi mener selvfølgelig StudioCanal, tak for det skarpe øje.

6 dage siden
Michael

En af de ting der får mig i MK humør, er deres legendariske tema sang. Hvor er den?
Den dag i dag kan den stadig give mig gåsehud.

1 uge siden

Aktive debatter