Cookie- og Privatlivspolitik
Lyssværd forbydes til Star Wars-visninger

Lyssværd forbydes til Star Wars-visninger

Særlige regler i de amerikanske biografer

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Når Star Wars: The Force Awakens får premiere i de amerikanske biografer, bliver det uden det sædvanlige virvar af Darth Vader-kostumer og røde og grønne lyssværd.

Flere af de store biografkæder, såsom Cinemark, Regal og AMC, har nemlig måtte lave en række regler, der bl.a. forbyder publikum iført maske, ansigtsmaling eller bevæbnet med legetøjssværd.

Forbuddet kommer i kølvandet på de tragiske skyderier, der kostede menneskeliv under visninger af The Dark Knight Rises (2012) og Trainwreck (2015).

På AMC's hjemmeside skriver kæden, at publikum gerne må komme i kostume, men at medbragte rekvisitter, der kan gøre andre biografgængere "ubehageligt til mode" eller "virke distraherende", ikke er velkomne.

Spørgsmålet er så, om Star Wars kan nydes uden det vildeste Fætter BR-kostume, eller om de nye reglementer giver god mening. Hvad siger du?

Star Wars: The Force Awakens får dansk premiere den 16. december. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Skoer F!lmseeruser/1283950

Håber sgu ikke det samme sker herhjemme, og det må også være ret kedeligt som stor fan at komme i hverdagstøj til en (for-/midnats-/)premiere. Men med alt det vi hør i nyhederne er det alligevel fuldt forståeligt, (sarkastisk) tak til dem der er med til at gøre verden til et skræmmende sted, :'( .....

Zladcore

@THELORDOFSTRENGTH det er i USA og ikke DK.

Daniel

Det ved jeg godt, men stadigvæk dårlig stil når jeg lige pt skriver fra USA... er på ferie hos nogle venner og ikke tilbage før Februar næste år :D

Men ellers vidste jeg det godt ;) :)

Daniel

Jeg er en af de større fans af Star Wars! Har altid kommet i en eller anden form for kostume ved fremvisning i biografen, syntes det ikke er det samme som når man kommer i noget sløset og normalt tøj!

Dårlig stil, dog må jeg sige det ikke stopper mig i at komme, må så bare se den "gode film" i "dårligt tøj"

Tjek lige eventuelt jeres PR ikke? Dårlig stil fra bifferne! -.-'

Ses til krigen i stjernerne! :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

jesperuser/104646
jesperuser/104646

Han instruerede den første film - og ved fiaskoen "Forever" var det ikke ham som instruerede. Så glæder mig til at se resultatet her :D

2 timer siden
Marianne Kirkovics

Billy Elliot er en smuk feel good film, om en drengs mod og kamp for at gøre noget helt anderledens end man ville forvente af en dreng fra den enge

14 timer siden
Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Elsker gode danske dramaer og Jesper Christensen

1 dag siden
VIPER

Sarah Connor, love ya' style!
-Håber filmen holder!

1 dag siden
Miss Hearts

Erin Brockovich.

1 dag siden

Aktive debatter