Superfredag #28

Nyt fra superheltefilmenes verden
Billede
(© Batman v Superman / Warner Bros.)

- Peyton Reed er ifølge The Hollywood Reporter Marvels førstevalg til at instruere Ant-Man and the Wasp. Paul Rudd og Evangeline Lilly vender tilbage i hovedrollerne, mens det endnu er uvist, hvorvidt Michael Douglas, Michael Peña og Judy Greer er med igen.

- Tre instruktører er ifølge Heroic Hollywood og Deadline på tale til at instruere Gambit, efter Rupert Wyatt forlod projektet. Doug Liman (Edge of Tomorrow) er første navn på listen, mens Joe Cornish (Attack the Block) og Shane Black (Iron Man 3) er dukket op efterfølgende.

- Chris Hemsworth er på hjemmebane, når Thor: Ragnarok går i produktion. Optagelserne skal nemlig foregå i Australien, og hovedrolleindehaveren er ifølge en videohilsen "utroligt spændt" og glad for, at den "australske premierminister og regeringen understøtter vores kreative industri".

- Tom Holland, den nye Spider-Man, har afsløret over for HeyUGuys, at han er kommet til skade på optagelserne til Captain America: Civil War. Skuespilleren slog sit ansigt i forbindelse med et stunt, men han har det heldigvis godt igen.

- Vi slutter af med nye billeder fra Batman v Superman: Dawn of Justice, som stammer fra Total Film.

Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice