Cookie- og Privatlivspolitik
Skal Ellen Page erstatte Julia Roberts?

Skal Ellen Page erstatte Julia Roberts?

Flatliners-genindspilning med dansk instruktør

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Ellen Page er ifølge Variety på tale til at spille den kvindelige hovedrolle i genindspilningen af Flatliners, som formentlig skal instrueres af danske Niels Arden Oplev.

Den oprindelige film fra 1990 handler om en gruppe medicinstuderende, der i bogstavelig forstand leger med døden, hvorefter deres eksperimenter bliver lidt for virkelige.

Julia Roberts spillede den kvindelige hovedrolle i originalen, mens Kiefer Sutherland, Kevin Bacon og William Baldwin var hendes lægestuderende-venner.

Ellen Page var senest aktuel i X-Men: Days of Future Past som mutanten Kitty Pryde, der kan gå igennem vægge. Skuespillerinden er derudover kendt fra Juno og Inception.

Flatliners-genindspilningen har været på tegnebrættet i mindst fem år, og Niels Arden Oplev blev hyret i 2013. Siden har det været småt med nyheder om projektet, men nu lader det til, at det er kommet sig over "nærdødsoplevelsen".

Filmen har ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Astrid

Har selvfølgelig stemt på Blinkende Lygter. Det er ikke bare den bedste film fra 2000, men min over all yndlingsfilm.

3 minutter siden
Hussein

En fantastik film, der viser hvad en mand vil gøre i en øde ø. Plus det Tom Hanks

9 timer siden
Slyngel

:-)

10 timer siden
Lars

Selvom Blinkende lygter ofre reciteres, kan der ikke være tvivl om Gladiators grandiose fremførelse og vildt fantastiske soundtrack.

1 dag siden
TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget eft

1 dag siden

Aktive debatter