Cookie- og Privatlivspolitik
Ryan Reynolds: "Helen Mirren er sexet"

Ryan Reynolds: "Helen Mirren er sexet"

Interview med holdet bag Kvinden i guld

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Kino.dk mødte Helen Mirren, Ryan Reynolds og instruktøren Simon Curtis i Berlin til en snak om den biograf-aktuelle film Kvinden i guld og kemi foran kameraet.

Det autentiske drama handler om jødiske Maria Altman, der lægger sag an mod den østrigske stat for at få et Gustav Klimt-maleri af sin tante tilbage. 

Hun allierer sig med advokaten Randy, der modvilligt går med til at hjælpe hende. Sammen tager de til Wien og begynder en retssag, der ender med at ændre deres liv.

©Scanbox

På trods af det alvorlige emne, er der også plads til lettere øjeblikke i filmen. Reynolds og Mirren ses i rollerne som henholdsvis advokaten Randy og Maria Altman, og i deres samspil er der også blevet plads til humor og kvikke replikker.

- Det er en kærlighedshistorie mellem Maria Altman og Randy Schoenberg, og det var vigtigt for os at finde noget friktion mellem dem, så man kunne opleve dem finde tættere sammen. Det er næsten på samme måde i et parforhold, bortset fra at det ikke ender i et stort kys. Selvom jeg ikke ville have nogen problemer med at gøre det med Helen Mirren. Hun er sexet, fortæller Reynolds til kino.dk.

©Scanbox

- Det er en kærlighedshistorie der er på tværs af generationer. Maria og Randy elskede hinanden, men ikke på en romantisk måde. De skændtes og diskuterede, men de elskede hinanden som familie gør, lyder det fra den 70-årige Mirren, der kun har ros tilovers for sin mandlige kollega:

- Jeg var meget heldig at have Ryan Reynolds til at spille overfor mig, for han er så charmerende, sjov og let at være sammen med. Kemi på film er meget svært at opnå. Du kan fx elske personen du arbejder sammen med, og kemien er der slet ikke, når man ser optagelserne. Jeg tror, Ryan og jeg havde kemi på grund af vores forskellige personligheder.

©Scanbox

Simon Curtis, der tidligere har instrueret My Week with Marilyn, gør også opmærksom på, hvordan kemien mellem de to skuespillere var evident fra første dag.

- Man kunne se, at de virkelig nød hinandens selskab, og det er guld for mig som instruktør. Ved læseprøverne kunne vi sammen finde små finurligheder, der kunne bidrage til filmen. Fx fik Helen idéen med at tage Ryans briller af og rense dem. De to bidrog med en masse humor, og måske endda lidt for meget. Men jeg tænkte ’Lad os bare få det med’. Selvom vi selvfølgelig ikke kunne ende hver eneste scene med en joke, var jeg meget glad for at have det til klippeprocessen, siger instruktøren med et smil.

Kvinden i guld har premiere den 29. oktober

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet.

22 timer siden
Benjamin

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Jungle Cruise er rykket til 30. juli 2021. Da I bare har skrevet 30.

1 dag siden
Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Nå ja, jeg havde slet ikke tænkt over 'The Sting' - men du har da helt ret, et stærkt bud.

2 dage siden