Cookie- og Privatlivspolitik
Ryan Reynolds: "Helen Mirren er sexet"

Ryan Reynolds: "Helen Mirren er sexet"

Interview med holdet bag Kvinden i guld

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Kino.dk mødte Helen Mirren, Ryan Reynolds og instruktøren Simon Curtis i Berlin til en snak om den biograf-aktuelle film Kvinden i guld og kemi foran kameraet.

Det autentiske drama handler om jødiske Maria Altman, der lægger sag an mod den østrigske stat for at få et Gustav Klimt-maleri af sin tante tilbage. 

Hun allierer sig med advokaten Randy, der modvilligt går med til at hjælpe hende. Sammen tager de til Wien og begynder en retssag, der ender med at ændre deres liv.

©Scanbox

På trods af det alvorlige emne, er der også plads til lettere øjeblikke i filmen. Reynolds og Mirren ses i rollerne som henholdsvis advokaten Randy og Maria Altman, og i deres samspil er der også blevet plads til humor og kvikke replikker.

- Det er en kærlighedshistorie mellem Maria Altman og Randy Schoenberg, og det var vigtigt for os at finde noget friktion mellem dem, så man kunne opleve dem finde tættere sammen. Det er næsten på samme måde i et parforhold, bortset fra at det ikke ender i et stort kys. Selvom jeg ikke ville have nogen problemer med at gøre det med Helen Mirren. Hun er sexet, fortæller Reynolds til kino.dk.

©Scanbox

- Det er en kærlighedshistorie der er på tværs af generationer. Maria og Randy elskede hinanden, men ikke på en romantisk måde. De skændtes og diskuterede, men de elskede hinanden som familie gør, lyder det fra den 70-årige Mirren, der kun har ros tilovers for sin mandlige kollega:

- Jeg var meget heldig at have Ryan Reynolds til at spille overfor mig, for han er så charmerende, sjov og let at være sammen med. Kemi på film er meget svært at opnå. Du kan fx elske personen du arbejder sammen med, og kemien er der slet ikke, når man ser optagelserne. Jeg tror, Ryan og jeg havde kemi på grund af vores forskellige personligheder.

©Scanbox

Simon Curtis, der tidligere har instrueret My Week with Marilyn, gør også opmærksom på, hvordan kemien mellem de to skuespillere var evident fra første dag.

- Man kunne se, at de virkelig nød hinandens selskab, og det er guld for mig som instruktør. Ved læseprøverne kunne vi sammen finde små finurligheder, der kunne bidrage til filmen. Fx fik Helen idéen med at tage Ryans briller af og rense dem. De to bidrog med en masse humor, og måske endda lidt for meget. Men jeg tænkte ’Lad os bare få det med’. Selvom vi selvfølgelig ikke kunne ende hver eneste scene med en joke, var jeg meget glad for at have det til klippeprocessen, siger instruktøren med et smil.

Kvinden i guld har premiere den 29. oktober

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

1 time siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

2 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

3 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

3 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 dage siden

Aktive debatter