Cookie- og Privatlivspolitik
Hvorfor mangler Luke Skywalker?

Hvorfor mangler Luke Skywalker?

J.J. Abrams om Mark Hamills fravær

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Vi ved, at Mark Hamill gentager sin rolle som Luke Skywalker i den kommende Star Wars: The Force Awakens, men skuespillerens ansigt har været overraskende fraværende i trailerne, på plakaten og det øvrige marketingmateriale.

The Sydney Morning Herald konfronterede instruktøren J.J. Abrams med spørgsmålet, men som ventet gav den hemmelighedsfulde filmskaber følgende svar:

- Det er et godt spørgsmål at stille. Jeg kan simpelthen ikke vente med, at du finder ud af svaret.

Et opfølgende spørgsmål fik instruktøren til at bekræfte, at det ikke er tilfældigt, at Lukes ansigt mangler i trailerne.

Med det svar kan vi rimelig sikkert konkludere, at Jedi-ridderen spiller en væsentlig rolle for plottet i filmen.

Det helt store spørgsmål bliver nærmere, på hvilken side af Kraften Luke befinder sig på i det nye kapitel: Den lyse eller den mørke?

Lad gætterierne begynde!

Star Wars: The Force Awakens
Lukes indtil videre eneste optræden i 'The Force Awakens' finder vi i traileren.

Star Wars: The Force Awakens får premiere den 16. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Steen

There is a famous Comic Mini-Series called DARK EMPIRE - about the resurrection of Emperor Palpatine in clone bodies - and where Luke Skywalker joins the Emperor..

http://starwars.wikia.com/wiki/Dark_Empire

It is one of the BEST Star Wars stories EVER !!!

- And I really hope that J.J. Abrams has based his movie on this Mini-Series...

Mickey

Selvom det ville være mega sørgeligt, så håber jeg virkelig at der r hold i rygterne om, at Luke Skywalker faktisk er Kylo Ren, og dermed er blevet Sith-fyrste. Det ville skabe en helt ny dimension i filmene, og det ville være et KÆMPE plot-twist! :o
Efter at Mark Hamill afsluttede Star Wars, har vi jo primært set ham spille skurkerollen, og her har han altså gjort det eminent, så jég kryder virkelig fingre for at Luke er blevet Sith :)

Wayne

Det vil faktisk give mening.

Dog tror jeg snarere at han så "spiller" rollen, for at komme tæt på Imperiet - og angribe det indefra.

Det vil også give mening i forhold til scenen hvor Kylo Ren angriber Finn - og hvorfor Finn overlever. Det vil også fortælle hvorfor Kylo Ren siger - "jeg vil afslutte det du startede" til Vaders hjelm (afslutningen af krigen).

Samtidig fortæller det også hvorfor Kylo Ren IKKE er Sith - han er jo Jedi.

Det hele giver mening.

På den anden side er der også rygter om at Kylo Ren er Lukes søn, så det er en anden mulighed. Og så er der endelig den teori, hvor det er Jacen Solo - søn af Leia og Han, som senere bliver den onde Darth Caedus. Den sidste er hentet fra de bøger som oprindeligt er skrevet om tiden i Star Wars 7 - 9

Hvis det er den historie vi får, så er der masser af stof at hente - her kan man se mere om Jacen;

http://starwars.wikia.com/wiki/Darth_Caedus

Mickey

Helt klart, det an sagtens være at han bare "spiller" rollen. Men det kan jo også være at Finn IKKE overlever? ;)
Synes det kunne vlre utrolig episk hvis Luke virkelig VAR gået over til den mørke side. Kraften er stærk i hans familie....men det er svagheden for den mørke side jo også. Hvis denne film kunne handle om at Luke skal forsøge at undslippe den skæbne som hans far led, så tror jeg vi har en episk film i vente :)

Jeg kendte faktisk slet ikke til Jacen Solo/Lord Caedus. Men jeg er helt enig -dén historie ville virkelig også være god, da det er fra Lucas's egen hånd.

Wayne

Hvis Luke skulle være gået over til den mørke side, så skulle det have været da hans far levede - og den test klarede han jo.

Det ville måske være episk, men også helt ved siden af det logiske - han har jo ikke de samme lig i lasten, som Anakin havde. Og Lucas ville aldrig acceptere den udvikling - det er alt for langt fra de historier som allerede er lavet.

Ja vi må se om Finn overlever.

Ja Lord Cadeus historien er pænt spændende - den vil jeg gerne se på film.

Joe

Jeg kan ikke helt forstille mig Luke på den mørke side, men det ville helt sikkert være interessant! Glæder mig til at få svar på mine spørgsmål til december!

Parlyuser/528049

Vil lige påpege at selvom vi hører Mark Hamill i traileren, er det SLET ikke ensbetydende med at det er Luke Skywalker vi ser der rækker ud efter R2-D2. Kylo Ren har også en mekanisk hånd og er trods alt Relic-hunter med sine fellow Knights of Ren. Så det kunne sagtens være Kylo der har R2-D2. Man ser i traileren til LEGO: The Force Awakens at Kylo jagter R2-D2,men om det er er hint eller ej ved man ikke.

Jeg hælder selv mest til at det er Luke man ser, men det er kun en antagelse, og man skal holde alle muligheder åbne. Især med JJ Abrams.

Max

Begge sider er mit gæt (eller ingen af dem), som en Grey Jedi.

Martine

Beklager mit ordvalg, MEN kæft det er spændende :P

Jeg håber bare så meget på at man får en følelse af at være trådt ind i det gamle special effects univers fra 70'erne og 80'erne.. En smule ville være rigeligt for mig.

Og Luke skal sgu da nok være med, levende vel at mærke.. Ærlig talt - det manglede da også bare at der var ÉN overraskelse, som (forhåbentlig) vil feje benene væk under os :)

Nikolaj

Jeg har det ligesom sådan, at Luke i sin unge dage klaret posten, og gik ikke den samme vej som sin far. Han holdt fast, og blev en rigtig jedi. Så jeg er næsten overbevist om, at han ikke er ond i den kommende film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
DJN

"Den unge skuespiller Timothée Chalamet stjal alle pigehjerter og sikrede sig en Oscar-nominering for bedste mandlige hovedrolle i en alder af 22 å

11 timer siden
Daniel Bentien

Det var en fejl. Den kan ses i toppen nu.

14 timer siden
Mika

Hvorfor har i ALDRIG trailer i den oprindelige artikel?

14 timer siden
peteruser/939800
peteruser/939800

det er da vildt alt det spam der er på den her side med link til forskelig piger og deres snap :-( :-(

1 dag siden
Daniel Bentien

Tusind tak for at indrapportere det. Vi har fjernet og blokeret "Mary" og holder løbende øje med spam-brugere.

1 dag siden

Aktive debatter