Cookie- og Privatlivspolitik
The Force Awakens: Spilletiden afsløret!

The Force Awakens: Spilletiden afsløret!

Så lang bliver den nye Star Wars-film

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge Digital Spy bliver spilletiden på den nye Star Wars-film, The Force Awakens, 2 timer og 16 minutter.

De 136 minutter placerer filmen som den tredjelængste i serien efter Attack of the Clones (142 minutter) og Revenge of the Sith (140 minutter) og med samme spilletid som The Phantom Menace.

'The Force Awakens' er dermed længere end alle tre oprindelige film.

Hvad spilletiden bliver fyldt ud med, ved vi til gengæld ikke meget om endnu, men man kan jo altid gense traileren og foretage sine egne gætterier. 

Star Wars: The Force Awakens får premiere den 16. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anmelderen

Er alle lange..

once apon a time in America
The good the bad the ugly
a space odyssey

osv.. :)

Antaeus

Jeg kan godt lide lange spilletider og foretrækker at film varer over 2 timer, men det klart vigtigste er selvfølgelig at filmen er god og det ikke bare er fyldtid.

Christian

... Jeg foretrækker helt klart også længere spilletider over to timer, især med store film som star wars. Nu gik det bare så ilde med episode 1-3, så derfor følte jeg det var vigtigt, at ligge tryk på at jeg foretrækker kvalitet frem for kvantitet. Vi har hårdt brug for en historiefængende SW film denne gang, det er uhyre vigtigt, skulle jeg mene... Dermed sagt, havde de annonceret at filmen kun ville vare halvanden time, så var jeg klart også blevet mega skuffet. 2:16 time er en lækker SW-spilletid :-)

Antaeus

Pånær at jeg er særdeles glad for ep. 1-3 bl.a. fordi universet er så fedt, historien er stadig god og der er meget andet som er super, men der er også ting som halter gevaldigt. Ep. 4-6 er selvfølgelig langt bedre på grund af bedre plot og meget mere slagkraftige karakterer.

Christian

så længe de leverer en reelt GO' Star Wars film!.. Er det for meget at bede om?

Mikkel Poulsen

Er der gået siden vi sidst så noget fra Star Wars universet, jeg håber så inderligt at denne her så kaldte længe ventede. The Force Awakens bliver noget værd og at de 136 min leverer en god handel på det store lærred, for til næste år i December kommer endnu en med Danske Mads Mikkelsen samt Felicity Jones!

Alexander

...en udemærket spilletid. Een havde jo frygtet lidt, at den ville blive trukket laaaangt ud - som man har set med visse film på det seneste... 2 timer og en sjat - dét skal nok holde... :-)

Julius

Hører også rygter om, at den sidste trailer bliver smidt ud på mandag. Mange ting at glæde sig til!

Emil

Fin spilletid, dejligt med en lang star wars film. Glæder mig utrolig meget!

CINEMANDRUP

Dejligt med en lang tur i Star Wars universet. Kan nærmest ikke får armene ned igen. Nu er der ikke lang tid til igen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.