Cookie- og Privatlivspolitik
Die Hard 6 med en ung John McClane

Die Hard 6 med en ung John McClane

Yippie ki yay?

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Har vi brug for flere Die Hard-film?

Ifølge 20th Century Fox er svaret ja, og ikke bare endnu en fortsættelse, men en fortsættelse der samtidig er en prequel.

Deadline skriver i dag, at action-sagaen muligvis får et sjette kapitel, hvori den aldrende John McClane skal dele skærmtiden med en forhistorie om karakterens unge år.

Producer Lorenzo di Bonaventura og instruktør Len Wiseman (Die Hard 4.0) er i fuld gang med forhandlingerne, der rebooter og fortsætter filmserien på en og samme tid. Ligesom X-Men-filmene - men formentlig uden tidsrejseelementet.

Forhistorien vil fortælle om McClanes tid som gadebetjent i 70ernes New York, hvilket betyder, at en eller anden ung skuespiller skal overtage rollen fra Bruce Willis. En ide, der lyder vanvittig, men på den anden side, er der en ny Han Solo på vej, så intet er helligt længere.

Hvis filmen bliver en realitet, hvem vil du så foretrække som den unge John McClane?

Vi hælder til enten Jack Reynor eller Jack O'Connell... men kan de dele one-liners og øretæver ud på samme måde som Willis?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dennis

Dette er bare en måde for dem at genstarte serien og skrive Bruce Willis ud af serien.. KÆMPE Willis fan men de sidste mange år har han desværre bare virket som om han ikke gider mere og det er jeg sikkert ikke den eneste der har opdaget så nr. 6 bliver "Passing the tourch" til hvem end der skal spille den unge McClain som så skal overtage rollen komplet i 7-8-9 og hvor mange mere de føler for at lave.

Jeppe

Vælg da endelig Hollywood-darlingen Chris Pratt, og lad ham reboote både Han Solo, Indiana Jones og John McClane. Så bliver konceptet i det mindste en parodi på sig selv...

Kim

...på dårlige og uønskede efterfølgere :

Alien: Resurrection (4)
Politiskolen 7 (I Moskva)
Transformers 4 (Age of Extinction)
Alien vs. Predator 2 (AVP:Requiem)
Transporter 3 + 4
Beverly Hills Cop 3
Underworld 3 + 4
Scary Movie 5
Rocky 5 og derefter
Bourne Legacy
Alle Lyserøde Panter film efter Peter Sellers sidste !!!

Lad nu være med at lave disse åndsvage efterfølgere ! Die Hard var god på toppen, men lad den nu hvile i fred, så vi kan huske tilbage på den med ro i sjælen og smil på læben !

Simon

Lad nu den døende mand ligge, han overlever aldrig, og han er sikkert allerede halvt død.”

Sådan ville jeg beskrive Die Hard tilstand. For guds skyld, lad dog vær'.

Zombie

Joseph Gordon-Levitt har før spillet en ung Willis, så det kan han vel gøre igen. Jeg tror faktisk, at han ville være glimrende. Det kunne netop være, at det lige præcis var det Die Hard havde brug for, hvis de virkelig mener, at serien skal reboot'es.

Anders

Die Hard er for mig nogle fantastiske actionfilm for deres tid (jeg vil dog mene at 5'eren var unødvendig og ringere skrevet end de øvrige), men nok er også nok.

Der er i mine øjne ingen grund til at finde en grund til at skabe flere film under "Die Hard" navnet.
Det burde være muligt at producere en actionfilm, som er så god at den kan stå selv og måske starte en ny franchise også i nyere tid... f.eks. så lykkedes det jo ret godt for "Taken".

Lad Die Hard ligge og find på noget nyt.

Nicouser/659215

Nej tak, jeg vil squ ikke have flere die hard film. Den sidste var okay, men så var den squ heller ikke bedere end det. De har bevist 2 gange nu at de ikke kan koge mere suppe på de film. Så lad dem dog hvile i fred, og gør dog ikke Bruce Willis til skamme ved at lade en eller anden ung stodder overtage rollen.

CINEMANDRUP

Det virker til at alle franchises, som har været gigant hit skal se deres dages ende i total opløsning, når der konstant skal rebootes. Dette er og bliver en Bruce Willis optræden og en ny John McClane vil ALDRIG hitte på samme måde, men nu er denne franchise ved at køre helt af sporet. Stop mens legen er god, inden den bliver ødelagt.

Jeg elsker Die Hard, men har ikke lyst til at se den smuldrer fuldstændig.

Jacob

De sidste to film burde aldrig have set dagens lys, og det her er bare et nytteløst forsøg på at pumpe liv i en døende franchise ...

Anonymuser/0

Kunne ikke være mere enig, det er SÅ typisk når selskaberne tjener lidt knaster på noget godt, så strækker de simpelthen projektet til det bliver afskyeligt og ynkeligt for at se om de stadig kan tjene mere. Det er synd for filmene og direkte kvalmende og irriterende for fans af det originale!
Ex.
Terminator (skulle være stoppet ved 2'rn).
Blade (skulle være stoppet ved 1'rn).
Indiana Jones (skulle være stoppet ved 3'rn).
Robocop (skulle være stoppet ved 1'rn).
Speed (skulle være stoppet ved 1'rn).
Boondock Saints (skulle være stoppet ved 1'rn).

-FØJ, man kan simpelthen fortsætte.
Die Hard uden Bruce W. = Cheeseburger without cheese!!!

Jeg håber der kommer absolut 0 ind og ser denne håbløse 6'r.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Olivia

Hej Kino.

Til min store nysgerrighed, vides det så på hvilket tidspunkt vinderen af best international film finder sted til showet?

1 dag siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

2 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

3 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

3 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

5 dage siden

Aktive debatter