4 nye Transformers-film planlagt

Er du klar til mere robot-action?
Billede
(© Transformers: Age of Extinction / Paramount Pictures)

Transformers 5 bliver udsendt i 2017, men det er kun den første af mindst fire nye film om de transformerende robot-rumvæsner.

Ifølge Hasbro Studios' direktør, Stephen J. Davis, har selskabet brugt tre måneder på at planlægge de næste 10 år med Transformers-film til både det hvide lærred og tv.

- Ni af de mest kreative manuskriptforfattere, jeg nogensinde har arbejdet med [...] har forberedt plottet til de næste 10 år med 'Transformers', fortæller Davis til CS.

- Så hold jer til, 'Transformers 5' er på vej, og 6 og 7 og 8.

Produktionen af 'Transformers 5' starter i 2016, mens Andrew Barrer og Gabriel Farrari er blevet hyret til at skrive en animeret spillefilm, der skal fungere som prequel til filmserien.

Vi har tidligere skrevet, at Hasbro ønsker en model lig den, Marvel har haft succes med siden Iron Man i 2008, hvor de store hovedfilm kombineres med spin-offs om de enkelte karakterer.

Davis kommer ikke yderligere ind på denne tilgang, men som forretningsstrategi virker det oplagt – med mindre publikum når at blive trætte af Optimus Prime og Co. inden 2025.

Transformers 5 afventer premieredato.