Cookie- og Privatlivspolitik
Zach Galifianakis som The Joker

Zach Galifianakis som The Joker

På tale som Lego-Batmans ærkefjende

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge The Hollywood Reporter er komikeren Zach Galifianakis i forhandlinger om at lægge stemme til Jokeren i den kommende 'The Lego Batman Movie'.

Animationsfilmen skal ikke forveksles med den officielle fortsættelse, 'The Lego Movie Sequel', der får premiere i 2018, men er istedet et spin-off med Batman i hovedrollen.

Handlingen foregår eftersigende fire år efter LEGO Filmen - Et klodset eventyr og vil tackle spørgsmålet: kan Batman nogensinde blive lykkelig? 

Den mørke ridder får igen stemme af Will Arnett, mens Robins "sprøde" røst skal leveres af Michael Cera.

''The Lego Batman Movie' forventes at få amerikansk premiere i starten af 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Flere folk har eftehånden enten spillet jokeren eller lagt stemme til jokeren og overraskende nok gør folk hvad de kan for at skille sig ud og det er positivt ment. De sætter deres eget præg på karakteren, så hvorfor ikke også Zach. Glæder mig allerede.

Jacob

Det kunne også have været skægt med Mark "Skywalker" Hamill, der adskillige gange har lagt stemme til Jokeren i DC's animerede univers, og skal gøre det igen i den kommende 'The Killing Joke'. På den anden side gør der ikke spor, at en anden får lov til at gøre forsøget :-)

Adam

Jeg tror til gengæld, at han vil være helt perfekt. Synes han i tidligere film netop har virket så vanvittig, at kan han føre dette vanvid med over, så vil han være helt fantastisk.

I øvrigt vildt nok hvordan LEGO laver film i disse år. Imponerende at se deres aktivitet og ikke mindst deres succes med lanceringerne. Gør én stolt over at være dansker :)

Otto-Mandias

...er i hvert fald en sjov kombi, og Lego Movie var meget sjov for en børnefilm at være, så det kan sagtens gå godt. Om Galifianakianikalikakis ville være god som jokeren, det ved jeg dog ikke.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Mickey

Udover Rogue One, så har Disney's Star Wars været én kæmpe skuffelse.

10 timer siden
Jacob

Kejseren dør i Episode VI. Det har J.J. Abrams været ude og sige efter den store afsløring.

12 timer siden
Antaeus

Nu kender jeg ikke nogle af bøgerne, men hvis man henholder sig til filmuniverset, altså de forrige Star Wars film og især Ep.

16 timer siden
Kasper

At kejseren overlevede er udforsket i ret mange roste EU bøger, og kan næppe betragtes som en hovsa løsning.

16 timer siden
Antaeus

At være den nye "The Force Awakens" (Star Wars) ser jeg ikke som en stor fordel - jo, sammenlignet med hvad der er kommet af Terminator film efter

17 timer siden

Aktive debatter