Cookie- og Privatlivspolitik
Zach Galifianakis som The Joker

Zach Galifianakis som The Joker

På tale som Lego-Batmans ærkefjende

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge The Hollywood Reporter er komikeren Zach Galifianakis i forhandlinger om at lægge stemme til Jokeren i den kommende 'The Lego Batman Movie'.

Animationsfilmen skal ikke forveksles med den officielle fortsættelse, 'The Lego Movie Sequel', der får premiere i 2018, men er istedet et spin-off med Batman i hovedrollen.

Handlingen foregår eftersigende fire år efter LEGO Filmen - Et klodset eventyr og vil tackle spørgsmålet: kan Batman nogensinde blive lykkelig? 

Den mørke ridder får igen stemme af Will Arnett, mens Robins "sprøde" røst skal leveres af Michael Cera.

''The Lego Batman Movie' forventes at få amerikansk premiere i starten af 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Flere folk har eftehånden enten spillet jokeren eller lagt stemme til jokeren og overraskende nok gør folk hvad de kan for at skille sig ud og det er positivt ment. De sætter deres eget præg på karakteren, så hvorfor ikke også Zach. Glæder mig allerede.

Jacob

Det kunne også have været skægt med Mark "Skywalker" Hamill, der adskillige gange har lagt stemme til Jokeren i DC's animerede univers, og skal gøre det igen i den kommende 'The Killing Joke'. På den anden side gør der ikke spor, at en anden får lov til at gøre forsøget :-)

Adam

Jeg tror til gengæld, at han vil være helt perfekt. Synes han i tidligere film netop har virket så vanvittig, at kan han føre dette vanvid med over, så vil han være helt fantastisk.

I øvrigt vildt nok hvordan LEGO laver film i disse år. Imponerende at se deres aktivitet og ikke mindst deres succes med lanceringerne. Gør én stolt over at være dansker :)

Otto-Mandias

...er i hvert fald en sjov kombi, og Lego Movie var meget sjov for en børnefilm at være, så det kan sagtens gå godt. Om Galifianakianikalikakis ville være god som jokeren, det ved jeg dog ikke.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim
https://detsundesind.dk/

22 timer siden
Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

2 dage siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

3 dage siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

4 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

4 dage siden

Aktive debatter