Cookie- og Privatlivspolitik
<strong>Straight Outta Compton</strong> kommer til Danmark

Straight Outta Compton kommer til Danmark

Dansk distributør bekræfter

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Den hypede musikfilm, Straight Outta Compton, debuterede i weekenden på en førsteplads i de amerikanske biografer. Vi kan nu bekræfte, at filmen kommer op i de danske biografer.

Biografien, der skildrer rapgruppen N.W.A. samt gennembruddet for musikerne Ice Cube og Dr. Dre, har nemlig en dansk distribution i form af UIP.

- Vi er i gang med at finde en intelligent måde at få 'Straight Outta Compton' op i de danske biografer. Vi skal regne ud, om filmen skal have almindelig premiere, eller om den skal vises via en række events.

- Vi er meget imponerede over den massive interesse, filmen har oplevet herhjemme, og den er mere end berettiget til at komme ud i biograferne. Den skal ud!, siger UIP's filmchef, Michael Berg, til kino.dk.

Straight Outta Compton afventer, som skrevet, en dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Boba Fettuser/641730

En lang reklame for Ice Cube og Dre - ok skuespilpræstationer imellem, bl.a. en relativt nedtonet Paul Giamatti men filmen er simpelthen for pæn og poppet.

Jesper Nyboe

Før en film med den sjette største August åbning i historien (ca. 60 mio i USA) overhovedet kommer ud.
Der er massiv hype, især også med Dre albummet på den og den er åbnet større end fx 8 Mile, der ellers sjovt nok kom ud herhjemme.

Morten Stig

Du har evigt ret, Jesper. Det er pivringe og endnu et symptom på hvordan Danmark og amerikansk Hip-Hop aldrig sådan rigtigt har gået hånd-i-hånd via mainstreammedierne medmindre det har omhandlet Eminems 8 Mile.

Havde det her været en film om Sting eller Bono, bum, så havde der været billetter med det samme.

Det sjove er, at det på ingen måde vil undre mig hvis Straight Outta Compton lander som en Top 10-billet i de danske biografer ved udgangen af året i henhold til mest indtjening. Det er ikke kun de unge der vil se den, men også folk i 30'erne og 40'erne som fulgte med dengang og havde et forhold eller tilknytning til den gruppe.

Heldigvis er det dog ikke ofte de danske biografer taber bolden, vil jeg så dog sige. Generelt set synes jeg deres valg af film er så tæt på perfekte som noget kan være, men lige denne her undrede også mig. For i mine øjne er den oplagt.

Jeg kender da i hvert fald flere mennesker der står klar til en premieredag her. Jeg selv inklusiv.

hording

så den igår og den var fremragende og skal klart ses igen i bedre kvalitet .........så en tur i biffen er da oplagt men det skal jo være nu gider jo ikke vente 3-4 måneder så er den jo allerede i 1080 p på nettet...........

Anna

Grunden til jeg gik ind på kino.dk var for at tjekke om den nu kom! Det glæder mig at den kommer. Jeg synes det er ret ofte at Danmark "kun" får de lidt klassiske Blockbusters og Oscar-guf men har været positivt overrasket i år (fx. med A Girl Walks Home Alone At Night)!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

1 dag siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

3 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

3 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

3 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

3 dage siden

Aktive debatter