Cookie- og Privatlivspolitik
Mads Mikkelsen i Doctor Strange!

Mads Mikkelsen i Doctor Strange!

Opdateret: Disney bekræfter

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

For nogle måneder siden kunne vi berette, at Mads Mikkelsen var på tale til at spille med i superheltefilmen 'Doctor Strange'. Nu bekræfter Disney, at den 50-årige danske skuespiller har fået rollen.

________________________

Mads Mikkelsen har tur i den i Hollywood. For nylig blev han bekræftet til at medvirke i Star Wars: Rogue One, og nu er han på tale til at spille skurken i Marvel-filmen Doctor Strange.

Variety bringer historien om den danske stjernes involvering i filmen, men branchemediet gør det også klart, at ingen kontrakt er blevet underskrevet, og at Marvel ikke kommenterer officielt på sagen.

Uanset hvad er det en cadeau til Mikkelsen, der snart skal stoppe som Hannibal Lecter i tv-serien 'Hannibal', hvilket giver plads i kalenderen til flere filmindspilninger for den ombejlede herre.

Skuespillerens rolle er endnu ikke afsløret ud over, at han kommer til at spille en modstander til Benedict Cumberbatchs magiske titelkarakter.

Tilda Swinton har rollen som den mystiske læremester The Ancient One, mens Chiwetel Ejiofor spiller Baron Mordo - ven og senere fjende til Strange.

Doctor Strange får premiere den 3. november 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Mikkelsen har efterhånden opbygget godt rygte, men ham i en superheltefilm bliver en lidt speciel oplevelse tror jeg. Tror faktisk han vil gøre det rigtig godt og specielt som bad guy

Carsten Gottliebuser/133896

gad vide om han så kommer til at spille dommamo sorry kan ikke finde ud af at stave det

Heidi

Sorry, but nope! Den er jeg ikke med på. Jeg kan bare ikke se hvad der gør, at han er så stor i udlandet, beklager, men det kan jeg ikke.

Jeg er fuldt ud begejstret for castet til DS so far, selv Tilda Swinton, som jeg har haft et lidt anstrengt forhold til, men som vandt min respekt for sin sindssyge gode rolle i Only Lovers Left Alive, men Mads Mikkelsen, nej, beklager. Håber ikke rygterne er sande :)

Yasmin

Errrmaaahgad jeg kan ikke vente. Synes bare han bliver bedre og bedre og han fortjener klart at blive anerkendt for sit talent. Damn han er god som Hannibal og min sjæl græder stadig over at det er slut nu.

Jacob

Mads Mikkelsen har tidligere været forbundet med Marvel, som da rygtet lød på at han skulle være bad guy i 'Thor: The Dark World', men hvor netop rollen som Hannibal kom i vejen. Hvis det omsider lykkes, så vil det være superfedt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Elizabeth

Lоkаle mødге hаг bгug fоr аnonуm SЕX!
Ваге besкed оg bede оm аt knеppе!

http://kissia.club

4 timer siden
Elizabeth

Hej! Веsøg min sidе i Sex Club -> http://kissia.club

4 timer siden
Elizabeth

Invitаtiоn til Sеx Сlub > http://kissia.club

4 timer siden
Elizabeth

Lokаlе mødге haг brug fог аnоnуm SEX!
Ваre besкеd оg bedе оm at kneррe!

http://kissia.club

4 timer siden
Elizabeth

Jeg lеdег еftег sеx, mеn vil du? Кom ind hеr - http://kissia.club

4 timer siden

Aktive debatter