Cookie- og Privatlivspolitik
Jennifer Lawrence skriver film med Amy Schumer

Jennifer Lawrence skriver film med Amy Schumer

De to skal spille søskende 

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Hollywoods mest eftertragtede (og bedst betalte) skuespillerinde, Jennifer Lawrence, og tidens mest populære kvindelige komiker, Amy Schumer, skal lave en film sammen.

New York Times skriver, at de talentfulde kvinder (i samarbejde med Schumers søster) er i fuld gang med at skrive manuskriptet til en komedie om to søstre. Det er selvfølgelig planen, at de selv skal medvirke.

Ifølge Lawrence, var det hende, der kontaktede Schumer efter at have set hende i Judd Apatows Trainwreck.

- Amy og jeg er kreativt som skabt for hinanden. Vi har forskellig smag, og det har været en af de sjoveste oplevelser i mit liv. Vi starter dagen i telefonen sammen. Og så sender vi hinanden sider, der får os til at falde om af grin, fortæller Lawrence til NY Times.

Schumer er næste gang aktuel i Trainwreck, mens Lawrence vender tilbage som Katniss Everdeen for en sidste gang i The Hunger Games: Mockingjay - del 2.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

2 timer siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

2 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

3 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

3 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 dage siden

Aktive debatter