Cookie- og Privatlivspolitik
Unge Han Solo får solo-film

Unge Han Solo får solo-film

LEGO-instruktørerne får opgaven

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Lucasfilm har i dag bekræftet, at Han Solo får sin helt egen film, der fortæller hvordan den unge Solo blev til universets mest charmerende smugler.

Instruktørparret Phil Lord og Chris Miller har fået den prestigefyldte og nervepirrende opgave. De har tidligere bevist, at svære projekter som LEGO-filmen og 21 Jump Street sagtens kan lade sig gøre, og er derfor ikke et dårligt bud, når sagaens måske mest elskede karakter skal relanceres.

Det store spørgsmål er jo så: Hvem pokker skal overtage rollen fra Harrison Ford?

Nyheden melder intet om skuespillere, men mon ikke rygterner vil svirre (og pege i retning af Chris Pratt) over de næste par år!

Han Solo-filmen bliver det andet spin-off og den fjerde film af de i alt seks kommende Star Wars-film. Manuskriptet er allerede skrevet af Lawrence Kasdan (The Empire Strikes Back) og hans søn Jon Kasdan.  

Premieredatoen er fastlagt til den 25. maj 2018, hvilket betyder, at Solo-filmen overtager pladsen fra det Star Wars-spin-off, der formentlig skal handle om Boba Fett. Sidstnævnte projekt mangler nemlig en instruktør, efter Josh Tranks exit.

Den første Star Wars-film bliver J.J. Abrams Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, der åbner ballet den 16 december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Synes ikke at Pratt er den rette til rollen, og dét er primært fordi han SLET ikke ligner Han Solo.

Hvis det stod til mig, så ville rollen gå til Shia LaBeouf. Men hvis han, som rygterne siger, skal spille Indiana Jones, så bliver det nok svært at få ham.

Ellers syns jeg det skulle være Taylor Kitsch. Han ligner Han Solo en smule, men derudover har han den charme og karisma som Solo har, og som man nok forventer er ENDNU tydeligere i hans unge år ;)

Kim

Jeg tænkte også først Shia LeBeouf, men ved nærmere eftertanke, så er han ikke rigtig til rollen. Han ligner ikke, han taler alt for hurtigt og han har SLET ikke den charme Han Solo skal have.

Chris Pratt HAR charme, men han ligner overhovedet ikke Han Solo, og jeg kan ikke se ham for mig med halvlangt hår. Synes også han er for stor/muskuløs, hvilket jeg ikke tror en ung Han Solo ville være.

Jeg har nogle andre skuespillere i tankerne -

Garrett Hedlund
Chris O'Donnell
Justin Long
Taylor Kitsch

Mit førstevalg ville være Garrett Hedlund (TRON:Legacy), da han både ligner HS og har charme !
Andetvalg ville være Chris O'Donnell (Three Musketeers). Han ligner faktisk HS ret meget, selvom han dog i dag har meget kort hår, men han kan være meget charmerende. Alderen kan dog være lidt imod en Han Solo rolle.
Justin Long fra bl.a. Die Hard 4.0 mener jeg også ville være et bedre valg end eksempelvis Shia LeBeouf. Men han skulle så nok "mande" sig lidt op for en sådan rolle, men han ligner lidt, og han kan sagtens spille charmerende.
Sidst tænkte jeg lidt på Taylor Kitsch, men han er muligvis for gammel allerede, og han ligner heller ikke så godt, men han er den rigtige TYPE til rollen.

Kim

Kom lige i tanke om en mere... Joseph Gordon-Levitt ! Han ligner faktisk Han Solo/Harrison Ford RET meget, og han kan i hvert fald sprede charme, så han ville OGSÅ være et rigtig godt valg, tror jeg ! :-)

Simon

Bare ikke Pratt. Jeg kan af en eller anden grund ikke lide ham. Jeg håber på Shia LaBeouf, da han er en solid skuespiller som har vist sit talent.

Jakob

Ville hellere have set en spinoff serie. ala det marvel har gang i med deres superhelte serier. Det giver mere tid til plot og historie.

Nikolaj

Jeg har faktisk altid håbet på at den ene spin-off film ville handle om Han Solo, og nu når det er officielt, er det bare fedt. Det bliver spændende, at se hvem der skal spille Han Solo. Og jeg håber virkelig, at Disney tænker sig om inden de begynder projektet.

Jacob

For os som har den oprindelige trilogi under huden bliver det nok en umulig opgave, og er overrasket over at Han Solo ikke skal dele film med Boba Fett. Jeg er dog ikke klar til ligefrem et boykot, og håber LucasFilm lykkes med projektet.

Stine Teglgaard

Lige nu er informationen om de kommende spin-offs lidt forvirrende. THR har historien eksklusivt og melder, at Han Solo IKKE er det samme projekt som Boba Fett-projektet... men jeg er enig med dig. Hvorfor ikke slå dem sammen?

det ville også forklare de overlappende premieredatoer. En ting er sikkert: de får ikke begge to premiere i 2018.

Men det blir spændende at følge :)

Ha en god dag

MVH Stine
kino.dk

Jacob

Medmindre jeg misforstår jeres artikel lyder det til at Boba Fett nu er rykket fra 2018 til 2020. Planen er vel stadig at kører de to trilogier forskudt :-)

Partybladderuser/533554

Siden der ikke er mere end rygter, endnu, ville jeg mistænke at filmen bliver baseret på Han Solo bog-triologien (the paradise snare, the hutt gambit, & rebel dawn), som fortæller om Han`s tidlige år, og i disse bøger har Boba Fett ikke en stor rolle.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.