Cookie- og Privatlivspolitik
Rachel McAdams som Doctor Stranges kæreste?

Rachel McAdams som Doctor Stranges kæreste?

Benedict Cumberbatch får måske kvindeligt modstykke

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Det er ikke første gang, rygtet om, at Rachel McAdams skal spille med i Doctor Strange, dukker op, men det er til gengæld første gang, hun selv bekræfter sit engagement i superheltefilmen.

Skuespillerinden fortalte forleden til LA Times, at hun er i de meget tidlige stadier af forhandlingerne med Marvel om en endnu ukendt rolle.

Hvis alt går vel, og About Time-stjernen skriver under på en kontrakt, skal hun spille over for Benedict Cumberbatch i hovedrollen, Tilda Swinton som den mystiske Ancient One, og endelig en ikke-bekræftet rolle til Chiwetel Ejiofor som skurken Baron Mordo.

McAdams kommer muligvis til at påtage sig rollen som Stranges discipel, Clea, der ligesom lærermesteren behersker magiske evner. I tegneserieforlægget indleder hun endvidere et romantisk forhold til Stephen Strange og bliver derved en af de vigtigste karakterer.

Doctor Strange får premiere den 3. november 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Den er for mit og sikkert mange andres vedkommende en af de mest ventet i Marvel's Fase 3, fordi der netop er tale om en ret så utraditionel helt :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

johnny

It chapter 2 bliver den første rigtige gyser jeg kommer til at se i biffen. syntes den første film var så fed, og traileren her skuffer ikke.

2 timer siden
keld leunhagenuser/426617
keld leunhagenuser/426617

Nu bliver jeg snart træt. Skal alt laves om?

6 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Meget interessant, den skal ses ja!!!

6 timer siden
Jacob

Jeg er spændt på hvordan Edward Furlong vil være som den nu voksne John Connor, for ham i Rise of the Machines var en værre tudeprins.

23 timer siden
VIPER

James Cameron - Linda Hamilton - Arnold Schwarzenegger & Edward Furlong + R-rated = Hell yearh!

1 dag siden

Aktive debatter