Cookie- og Privatlivspolitik
Rachel McAdams som Doctor Stranges kæreste?

Rachel McAdams som Doctor Stranges kæreste?

Benedict Cumberbatch får måske kvindeligt modstykke

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Det er ikke første gang, rygtet om, at Rachel McAdams skal spille med i Doctor Strange, dukker op, men det er til gengæld første gang, hun selv bekræfter sit engagement i superheltefilmen.

Skuespillerinden fortalte forleden til LA Times, at hun er i de meget tidlige stadier af forhandlingerne med Marvel om en endnu ukendt rolle.

Hvis alt går vel, og About Time-stjernen skriver under på en kontrakt, skal hun spille over for Benedict Cumberbatch i hovedrollen, Tilda Swinton som den mystiske Ancient One, og endelig en ikke-bekræftet rolle til Chiwetel Ejiofor som skurken Baron Mordo.

McAdams kommer muligvis til at påtage sig rollen som Stranges discipel, Clea, der ligesom lærermesteren behersker magiske evner. I tegneserieforlægget indleder hun endvidere et romantisk forhold til Stephen Strange og bliver derved en af de vigtigste karakterer.

Doctor Strange får premiere den 3. november 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Den er for mit og sikkert mange andres vedkommende en af de mest ventet i Marvel's Fase 3, fordi der netop er tale om en ret så utraditionel helt :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars

Selvom Blinkende lygter ofre reciteres, kan der ikke være tvivl om Gladiators grandiose fremførelse og vildt fantastiske soundtrack.

6 minutter siden
TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget eft

36 minutter siden
TheGreatAngel

De har begge to været ude at sige at kontrakterne ikke bliver forlænget, fordi Jussi har haft nogle andre visioner til karakterne.

43 minutter siden
Loneuser/512689
Loneuser/512689

Er virkelig irriteret over, at Kaas og Fares skiftes ud!
Lone

1 time siden
Vibekeuser/894605
Vibekeuser/894605

Julia Roberts i superform. Baseret på virkelig hændelse der kunne være foregået i dag også.

4 timer siden

Aktive debatter