Cookie- og Privatlivspolitik
Nye billeder fra 4 store film

Nye billeder fra 4 store film

Fire superhelte, to cowboys, en skurk og en rebel

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Comic-Con er lige rundt om hjørnet, og filmselskaberne er begyndt at varme op til den store fanmesse ved at frigive små godbidder fra deres film.

Det gælder bl.a. Batman v Superman: Dawn of Justice, The Hateful Eight, Deadpool og The Hunger Games: Mockingjay - del 2, som alle netop har fået bragt nye billeder hos Entertainment Weekly.

[banner_here]Billederne fra 'Batman v Superman' viser de to rivaliserende superhelte, men introducerer også Gal Gadot og Jesse Eisenberg i filmen, som henholdsvis Wonder Woman/Diana Prince og superskurken Lex Luther.

'The Hateful Eight' byder på et billede af Kurt Russell som dusørjægeren John Ruth og Samuel L. Jackson som Major Marquis Warren, mens Deadpool, på rigtig superheltemaner, står ved siden af en væltet bil og en falden mand. 

Det sidste billede forestiller Effie og Katniss, der deler, hvad der ligner, et følsomt øjeblik. 'The Hunger Games: Mockingjay - del 2' får dansk premiere den 19. november, men de andre tre film må du vente med at se til starten af 2016.

Warner Bros./Batman v SupermanBatman v Superman: Dawn of Justice

Warner Bros./Batman v SupermanBatman v Superman: Dawn of Justice

Warner Bros./Batman v SupermanBatman v Superman: Dawn of Justice

Warner Bros./Batman v SupermanBatman v Superman: Dawn of Justice

The Weinstein Company/The Hateful EightThe Hateful Eight

Marvel/DeadpoolDeadpool

Lionsgate/Mockingjay - del 2The Hunger Games: Mockingjay - del 2

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jian

Har aldrig tvivlet på Snyder! BvS kommer til at vælte publikum af awesomeness!

Nikolaj

Glæder mig mest til Hunger Games, dernæst Batman V Superman.

Men det bliver også interessant at se Deadpool(X-men spin-off film) Som var med i X-men orgins: Wolverine, som en til videre nok er min favorit x-men film.

johnny

jeg elskede man of Steel, 300 og Watchmen. så jeg er så spændt på Batman v Superman Dawn of Justice.

Christian

Men det er brænd ærgerligt at det er Zack Snyder der instruerer igen. Han er så skidt en historiefortæller. Man of Steel kunne let have været så meget federe. Men håber det upper sig med bVs næste år!

Jacob

Marvel Studios er i år ikke at finde på Comic-Con, da store dele af deres fremtidige projekter er afsløret. Det betyder at DC mere eller mindre har scenen for sig selv, og det billede som begynder at blive tegnet af Bruce Wayne bliver noget helt nyt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

6 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

7 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

16 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

16 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

22 timer siden

Aktive debatter