Cookie- og Privatlivspolitik
Det hedder de nye Ghostbusters

Det hedder de nye Ghostbusters

Fire kvindelige spøgelsesjægere

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Instruktøren af den nye Ghostbusters-film, Paul Feig, har afsløret karakternavnene på det hold spøgelsesjægere, der skal overtage efter Bill Murray og Co.

Feig skrev i går på sin Twitter-profil, at de fire kvinder, der skal udgøre Ghostbusters anno 2016, kommer til at hedde Erin Gilbert, Jillian Holtzmann, Abby Yates og Patty Tolan.

Melissa McCarthy får rollen som Abby Yates (dog navngivet Abby Bergman på IMDb), Kristen Wiig er Erin Gilbert, Kate McKinnon spiller Jillian Holtzmann, og Patty Tolan spilles af Leslie Jones. De to sidstnævnte har primært erfaring fra tv og har begge medvirket i 'Saturday Night Live'.

Dan Aykroyd optræder desuden i en gæsterolle, og i sidste uge blev skurken afsløret.

Ghostbusters får premiere den 21. juli 2016.

Ghostbusters

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacobuser/834948

Jeg er så glad for, at man har valgt at gentænke filmen så meget, og ikke bare har valgt at lave en genindspilning med fire mænd i hovedrollerne - for dét ville have været respektløst overfor de gamle film. Her er en nyfortolkning, og den kommer ikke til bare at være gammel vin på nye flasker - vinen er faktisk også ny! Vi får en helt ny måde at se Ghostbusters på, og vi får at se, at det ikke kun er et "mandejob" at jage spøgelser. Jeg glæder mig helt vildt!

Mickey

Det bliver simpelthen så forfærdeligt!
Er totalt med på ligestilling osv, men her føler jeg virkelgi at man ændre noget for at ændre det, og ikke fordi det nødvendigvis fungerer :/

Simon

I det mindste er Dan Ackroyd med og man kunne have håbet Bill Murray også ville medvirke i en vis udstrækning, selvom det ikke lader til at være tilfældet.

CINEMANDRUP

Oprindelsen af franchisen gør forskellen for hvad folk husker og identificere med den enkelte film. Så stort et skridt som at ændre noget så markant i en franchise kan begrave den men på samme tid også åbne op for at andre vil syntes om den. Jeg føler blot, at bare fordi man kan ændre den er det ikke ensbetydende med at man skal.

Jacob

Der hersker et være postyr over at Ghostbusters skifter køn, men funderer over om der havde være ligeså meget ballade, hvis det oprindeligt havde været kvinder ...

Rasmus/Musen

-For hvem har egentlig overhovedet tænkt over, at hvis det allerede havde været kvinder til at starte med i denne Store franchise af Ghostbusters, så ville det da helt sikkert være et godt hold, som der er blevet lavet her?

...-Det er derfor at JEG synes, at det sagtens stadig kan blive godt: Det er da bare kønnet til forskel, for BEEP da!

Så jeg tror bestemt på, at når vi bare lige har fået anerkendt det, så vil det helt sikkert Stadig være et kæmpe hit i biograferne, når det sker på et tidspunkt frem i tiden. Altså, jeg glæder mig da!

SÅ, lad os bare sige, at det er hvad det nu er, og det kan vi godt leve med. Jeg vil bare slutte med at sige: Kvinder eller mænd, de er stadig mennesker, og de KAN altså også være spøgelsesjægere, lige så meget som det ANDET køn kunne!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

3 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

3 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

8 timer siden
Nannauser/649316
Nannauser/649316

En virkelig god film - omend ikke så coronavenlig idet jeg fik lyst til en lille drink og en dans bagefter :-)

18 timer siden
Samueluser/14193
Samueluser/14193

I MCU er der kun én Tony Stark.

21 timer siden

Aktive debatter