Cookie- og Privatlivspolitik

Billedgalleri fra X-Men: Apocalypse

Mød de nye mutanter - og gense de gamle

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Til næste år kommer den ottende X-Men-film, men allerede nu har instruktøren Bryan Singer og filmselskabet 20th Century Fox udgivet et væld af billedmateriale fra X-Men: Apocalypse.

Vi har samlet nogle af de bedste billeder, der primært fokuserer på de nye ansigter i serien, og givet en kort beskrivelse af deres særkender og mutantegenskaber.

X-Men: Apocalypse får premiere den 19. maj 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Stine

at det er interessant at se, at Mystique og Nightcrawler næsten har samme alder i filmen, når man tager i betragtning, at de er mor og søn.

porteruser/911459

Ok såvidt jeg mindes X-Men så er Jubilee mere Wolverines sidekick en overgang og ikke fra den tid, som de to første film i trilogien foregår i, eller husker jeg galt?

Mickey

Tror det bliver en virkelig episk afslutning på en stor franchise.
MEN: Det ER bare ikke det samme uden den sejeste og mest komplekse mutant af dem alle: Wolverine!!!! :o

Og btw, hvorfor fanden har di givet Storm den klamme frisure?!?!? Hun har bokstavelig talt langt hår i ALLE tegneserierne, så hvorfor ikke bare gå emd dét!??!

Men alt andet ser fedt ud ;)

KingOfTheRottenuser/15522

Billedligt må du mene. Storm har optrådt med flere forskellige frisurer igennem tegneserierne, b.la. noget der meget vel ligner det der :)

Jeg synes sgu at det ser cool ud! Er mere forundret over Apocalypse, men man kan jo nok ikke gøre ham helt som i tegneserierne uden at det måske vil se lidt fjollet ud for normen.

Men filmen skal sgu nok blive fed! Jeg glæder mig til at se den i hvert fald!

johnny

lige præcis den frisure har hun haft før. den fik hun da hun var i Japan, hun blev betaget af yukio og hendes vilde side så hun vilde også ha et vildere look. hvis det kan trøste dig så begyndte shadowcat at græde da hun så det. ps jeg ved det jeg er en nørd.

Jacob

Med den her ret så imponerende billedserie kan, der ikke herske tvivl om at det afsluttende kapitel i prequel-trilogien også bliver en kæmpe succes. Der skal altså fra studiets side ikke være nogen grund til bekymring om, at 'X-Men: Apocalypse' kan levere sit i forhold til et potentielt møde imellem de to mutantgrupper engang i fremtiden.

Emil

Alle ser fantastiske ud! især apocalypse og nightcrawler

Nikolaj

Man bliver kun mere spændt på at se den kommende x-men film.

Jeg håber, der snart kommer en trailer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

1 time siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

22 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

2 dage siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

2 dage siden

Aktive debatter