Cookie- og Privatlivspolitik

Billedgalleri fra X-Men: Apocalypse

Mød de nye mutanter - og gense de gamle

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Til næste år kommer den ottende X-Men-film, men allerede nu har instruktøren Bryan Singer og filmselskabet 20th Century Fox udgivet et væld af billedmateriale fra X-Men: Apocalypse.

Vi har samlet nogle af de bedste billeder, der primært fokuserer på de nye ansigter i serien, og givet en kort beskrivelse af deres særkender og mutantegenskaber.

X-Men: Apocalypse får premiere den 19. maj 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Stine

at det er interessant at se, at Mystique og Nightcrawler næsten har samme alder i filmen, når man tager i betragtning, at de er mor og søn.

porteruser/911459

Ok såvidt jeg mindes X-Men så er Jubilee mere Wolverines sidekick en overgang og ikke fra den tid, som de to første film i trilogien foregår i, eller husker jeg galt?

Mickey

Tror det bliver en virkelig episk afslutning på en stor franchise.
MEN: Det ER bare ikke det samme uden den sejeste og mest komplekse mutant af dem alle: Wolverine!!!! :o

Og btw, hvorfor fanden har di givet Storm den klamme frisure?!?!? Hun har bokstavelig talt langt hår i ALLE tegneserierne, så hvorfor ikke bare gå emd dét!??!

Men alt andet ser fedt ud ;)

KingOfTheRottenuser/15522

Billedligt må du mene. Storm har optrådt med flere forskellige frisurer igennem tegneserierne, b.la. noget der meget vel ligner det der :)

Jeg synes sgu at det ser cool ud! Er mere forundret over Apocalypse, men man kan jo nok ikke gøre ham helt som i tegneserierne uden at det måske vil se lidt fjollet ud for normen.

Men filmen skal sgu nok blive fed! Jeg glæder mig til at se den i hvert fald!

johnny

lige præcis den frisure har hun haft før. den fik hun da hun var i Japan, hun blev betaget af yukio og hendes vilde side så hun vilde også ha et vildere look. hvis det kan trøste dig så begyndte shadowcat at græde da hun så det. ps jeg ved det jeg er en nørd.

Jacob

Med den her ret så imponerende billedserie kan, der ikke herske tvivl om at det afsluttende kapitel i prequel-trilogien også bliver en kæmpe succes. Der skal altså fra studiets side ikke være nogen grund til bekymring om, at 'X-Men: Apocalypse' kan levere sit i forhold til et potentielt møde imellem de to mutantgrupper engang i fremtiden.

Emil

Alle ser fantastiske ud! især apocalypse og nightcrawler

Nikolaj

Man bliver kun mere spændt på at se den kommende x-men film.

Jeg håber, der snart kommer en trailer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Der er nu kun 8 dage til, og som konsument af gyserfilm kommer jeg til at sidde klistret til den store skærm. Hold op jeg glæder mig :-D

1 time siden
Wayne

Herligt du synes om det!

Jeg holder også af Dr. No - men “dragen” virker ikke så godt idag.

2 timer siden
Nikolaj

Fedt portræt!

16 timer siden
Stine Teglgaard

Har du set den med Tom Cruise og American Psycho? Den er så vild!

MVH Stine

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Dejligt at se din liste - og bl.a. også lidt kærlighed til den en smule oversete ‘I Love You Phillip Morris’ :) Bjarke, kino.dk

1 dag siden

Aktive debatter