Cookie- og Privatlivspolitik

Billedgalleri fra X-Men: Apocalypse

Mød de nye mutanter - og gense de gamle

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Til næste år kommer den ottende X-Men-film, men allerede nu har instruktøren Bryan Singer og filmselskabet 20th Century Fox udgivet et væld af billedmateriale fra X-Men: Apocalypse.

Vi har samlet nogle af de bedste billeder, der primært fokuserer på de nye ansigter i serien, og givet en kort beskrivelse af deres særkender og mutantegenskaber.

X-Men: Apocalypse får premiere den 19. maj 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Stine

at det er interessant at se, at Mystique og Nightcrawler næsten har samme alder i filmen, når man tager i betragtning, at de er mor og søn.

porteruser/911459

Ok såvidt jeg mindes X-Men så er Jubilee mere Wolverines sidekick en overgang og ikke fra den tid, som de to første film i trilogien foregår i, eller husker jeg galt?

Mickey

Tror det bliver en virkelig episk afslutning på en stor franchise.
MEN: Det ER bare ikke det samme uden den sejeste og mest komplekse mutant af dem alle: Wolverine!!!! :o

Og btw, hvorfor fanden har di givet Storm den klamme frisure?!?!? Hun har bokstavelig talt langt hår i ALLE tegneserierne, så hvorfor ikke bare gå emd dét!??!

Men alt andet ser fedt ud ;)

KingOfTheRottenuser/15522

Billedligt må du mene. Storm har optrådt med flere forskellige frisurer igennem tegneserierne, b.la. noget der meget vel ligner det der :)

Jeg synes sgu at det ser cool ud! Er mere forundret over Apocalypse, men man kan jo nok ikke gøre ham helt som i tegneserierne uden at det måske vil se lidt fjollet ud for normen.

Men filmen skal sgu nok blive fed! Jeg glæder mig til at se den i hvert fald!

johnny

lige præcis den frisure har hun haft før. den fik hun da hun var i Japan, hun blev betaget af yukio og hendes vilde side så hun vilde også ha et vildere look. hvis det kan trøste dig så begyndte shadowcat at græde da hun så det. ps jeg ved det jeg er en nørd.

Jacob

Med den her ret så imponerende billedserie kan, der ikke herske tvivl om at det afsluttende kapitel i prequel-trilogien også bliver en kæmpe succes. Der skal altså fra studiets side ikke være nogen grund til bekymring om, at 'X-Men: Apocalypse' kan levere sit i forhold til et potentielt møde imellem de to mutantgrupper engang i fremtiden.

Emil

Alle ser fantastiske ud! især apocalypse og nightcrawler

Nikolaj

Man bliver kun mere spændt på at se den kommende x-men film.

Jeg håber, der snart kommer en trailer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

5 timer siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

3 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

4 dage siden

Aktive debatter