Cookie- og Privatlivspolitik
Benicio Del Toro i Star Wars 8?

Benicio Del Toro i Star Wars 8?

Tilslutter sig måske den mørke side

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Benicio Del Toro har allerede science fiction-erfaring fra sin korte optræden i Guardians of the Galaxy, men nu får skuespilleren muligvis lov til at taget på et nyt rumeventyr.

Ifølge The Wrap ønsker Disney at hyre Del Toro til en skurkerolle i Star Wars: Episode VIII, som skal skrives og instrueres af Rian Johnson.

Mere ved vi sådan set ikke om den mulige casting på nuværende tidspunkt, men der er ingen tvivl om, at Oscar-vinderen vil være et topvalg til den imødesete efterfølger.

Næste Star Wars-film bliver som bekendt The Force Awakens, der skal instrueres af J.J. Abrams, og som får premiere til jul.

Oscar Isaac er lige nu den eneste bekræftede skuespiller til den ottende Stjernekrigs-film, hvor han gentager rollen som Poe Dameron fra syveren.

Star Wars: Episode VIII får premiere den 25. maj 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emil

Jeg håber det!

Simon

Dog håber jeg også at Luke slutter sig til den mørke side.

Nikolaj

Selvfølgelig må man have hver sin mening, dog kan jeg godt undre mig lidt over, hvorfor du håber det. Luke har ligesom sluttet sig til den gode side, og har vist, at han måske er blevet en større jediere end sin far. Bl.a. pga. han ikke gik over til den mørke side i sin tid. Nu ved jeg jo ikke hvad, der er sket på de 30 år i mellemtiden. Men Luke er jo nok kun blevet mere powerful i mellemtiden, så hvis du forventer(eller håber) Luke skal gå over til den mørke. Så ville jeg sige, at det nok ville være usandsynligt.

Simon

men jeg håber på en u-vending. Noget nyt, når der starter et nyt kapitel.

Nikolaj

Man trænger til, at der sker noget nyt. Jeg må indrømme, at noget af det første der slog mit hovedet omkring de ny film var, om nogle af heltene dør. Fx Luke eller Han, men selv det lyder usandsynligt. Men som du selv er lidt ind på, man skal måske finde på en ny ide som gør, at sagaen kan blive endnu bedre end de forrige.

Simon

præcis

Nikolaj

Og glimrende nyheder for Star Wars fans, hvis det bliver officielt.

Jacob

Siden jeg første gang stiftede bekendtskab med ham i 'The Wolfman' har jeg været en fan, og Del Toro vil blive et stort plus for Star Wars sagaen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

17 timer siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

1 dag siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

2 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

2 dage siden

Aktive debatter