Cookie- og Privatlivspolitik
Bekræftet: Batman får sin egen film

Bekræftet: Batman får sin egen film

Ben Affleck skriver, instruerer og medvirker

Stem op!
51
Stem ned!
0
(reset)

Den kommende Batman, Ben Affleck, har netop sagt ja til at lave en solofilm som den kappeklædte hævner.

Rygterne har længe svirret om en ren Batman-film med arbejdstitlen 'The Batman', men først nu bekræftes nyheden af Deadline, der tilmed afslører, at Affleck også skal instruere og agere medskribent.

Skuespilleren arbejder pt. tæt sammen med DC Comics kreative overhoved Geoff Johns, og ifølge Deadline forventes manuskriptet allerede at være færdigt til sensommeren. 

Warner Bros. har ikke meldt ud, hvornår 'The Batman' skal have premiere, eller hvor i DC's superhelteunivers filmen kommer til at passe ind.

Den første film med "Batfleck" bliver Batman v Superman: Dawn of Justice med premiere i 2016, dernæst medvirker Bruce Waynes alterego i Justice League i 2017 efterfulgt af Wonder Woman i 2018.

Helten får desuden en lille rolle i Suicide Squad overfor bl.a. Jared Leto som The Joker.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Batman Begins, The Dark Knight og The Dark Knight Rises skal have lov til at stå! De var (og er) så gode, så lav vær' med at lav' flere. Der skal ikke komme flere. Hvis de laver de film, så kommer Batman til at komme til at stå som noget lort, fordi de fik lavet batman filmne med Affleck i hovedrollen.

Brianuser/104320

Skal man lave en serie om Batman & evt. Spiderman... Det er jo helt vildt at man kan lave så mange remakes lige efter hinanden...

CINEMANDRUP

Uundgåeligt at der ville komme en batman film i kølvandet på Dawn of Justice, men at Ben Affleck går all in på filmen viser at han virkelig vil dette og satster stort på det. Han bliver aldrig min yndlings skuespiller, men et klap på ryggen skal han have for at påtage sig så stort et projekt. Er spændt på at høre og se mere til det.

Dunbar

Jeg synes, at Affleck ser lovende ud indtil videre som Batman - især efter at have set den nye Batman v Superman trailer. Det bliver super lækkert, og jeg håber, at det bliver ligeså godt, som jeg tror, det bliver.

Rasmus/Musen

BECAUSE I´M BATMAN!

...?

Nikolaj

Han bliver aldrig min største fan som skuespiller, men han er egentlig en meget god instruktør. Så jo jeg er egentlig glad for, at det er ham der står bag det hele.

Brianuser/104320

Jeg ville også være overrasket hvis han var din største fan, for det er jo mig, der er din største fan...

Jacob

Det kunne være fedt med en prequel, for Bruce Wayne skulle eftersigende have bekæmpet kriminalitet, som den kappeklædte hævner i 20 år inden han stoppede.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

1 dag siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

2 dage siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

3 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

4 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

4 dage siden

Aktive debatter