Cookie- og Privatlivspolitik
5 film klar til optagelse

5 film klar til optagelse

Travlhed på den danske filmscene

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Filmbranchen sover aldrig, og lige nu har fem danske film taget de første spæde skridt mod landets biografer.

Én film er allerede i fuld gang med optagelserne, mens de andre, der stadig er i pre-produktion, forventes at følge lige i hælene.

Paprika Steen som superskurk i 'Antboy 3'
Instruktør Ask Hasselbalch vender snart tilbage med en ny omgang Antboy, men når optagelserne til trilogiens sidste film begynder henover sommeren, er det med en vigtig tilføjelse til rollelisten.

[banner_here]Paprika Steen skal spille karrierekvinden og ExoFarms nye, skumle direktør, Alicia Dufort.

Oscar Dietz, Samuel Ting Graf og Amalie Kruse Jensen gen-optager rollerne som trekløveret Pelle, Wilhelm og Ida. Nicolas Bro vender tilbage som Loppen.

Optagelserne til 'Antboy 3' går i gang den 15. juli i København, Hamborg og på Fyn.

Optagelserne til 'I blodet' starter på Roskilde-festival
Manuskriptforfatter Ramus Heisterberg (En kongelig affære) springer ud som instruktør med filmen 'I blodet' om en ung medicinstuderende, Simon, og en epokegørende sommer.

Simon udlever 20ernes glade og endeløse fest, men rastløshed og uro ulmer - for på et tidspunkt banker fremtiden på, og Simon har svært ved at slippe den uforpligtende frihed og træffe de valg, der hører voksenlivet til.

Handlingen udspiller sig i København med en smuttur til festivalen i Roskilde, hvor optagelserne altså nu er gået i gang.

De to første film med lavbudget-støtte er i produktion
Det Danske Filminstitut lancerede sidste år et lavbudgetinitiativ i forbindelse med Filmaftalen, og Morten BHs 'Anti' samt Frederik Meldal Nørgaards 'Villads fra Valby' er de to første film, der modtager støtten.

'Anti' er et coming of age-drama, der centrerer sig om 90ernes graffitimiljø, mens 'Villads fra Valby' er en familiefilm, der bygger på Anne Sofie Hammers børnebogsserie.

Pre-produktionen er i fuld gang og begge film begynder optagelserne sidst på sommeren. 'Villads fra Valby' forventes at få premiere juledag i år, mens 'Anti' forventes at få premiere i foråret 2016.

Film om dansk jødeflugt på vej
Instruktør Nicolo Donato er klar til at starte optagelser på 'Fuglene over sundet', som handler om den danske jødeflugt i oktober 1943.

Blandt andre Danica Curcic, David Dencik, Laura Bro, Nicolas Bro og Lars Brygmann er på rollelisten.

Nicolo Donato fik sin spillefilmsdebut med den anmelderroste Broderskab. 'Fuglene over sundet' forventes at få premiere i efteråret 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

...Så som Krummerne 1 og 2 (NEJ, ikke 3'eren!). Hvor er den slags blevet af? De var så hyggelige, charmerende, søde og med karismatiske unge skuespillere. Hmm.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.