Cookie- og Privatlivspolitik
Wolverine i X-Men: Apocalypse

Wolverine i X-Men: Apocalypse

Opdateret: Hugh Jackman deler afslørende video

Stem op!
280
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: Hugh Jackman har delt en video på Facebook, hvor han meget utvetydigt afslører, at han vil optræde som Wolverine i X-Men: Apocalypse. Klippet er taget fra den netop frigivede, nye trailer til filmen.

__________________________________

Hugh Jackman har for nylig udtalt, at han snart er færdig med Wolverine. Men nu tyder det på, at vi kommer til at se lidt mere til superhelten end først antaget.

Ifølge Heroic Hollywood er den australske skuespiller klar til at indspille scener i X-Men: Apocalypse, der er ved at blive optaget i Montreal.

Hvor stor en rolle, den populære superhelt får, vides ikke, men det er mest sandsynligt, at tiden på lærredet bliver relativt kortfattet.

Desuden har der været tale om, at han ville dukke op i en gæsterolle i Deadpool, men intet er bekræftet på den front.

Potentielt set kan vi opleve Jackman tre gange, inden han lægger adamantium-kløerne på hylden.

Sidste gang bliver den tredje solofilm, der indtil nu ikke har nogen titel, men som skal instrueres af James Mangold.

'X-Men: Apocalypse' fokuserer ellers på de unge mutanter, der blev etableret i 'First Class' med James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence og Nicholas Hoult i front.

Nytilkomne er Sophie Turner (Jean Grey), Tye Sheridan (Cyclops), Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler), Alexandra Shipp (Storm) og Lana Condor (Jubilee).

X-Men: Apocalypse får premiere den 19. maj 2016.

Wolverine 3 får premiere den 2. marts 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lassicuser/582638

"...X-Men Apocalypse som er ved at blive optaget i Montreal."

Singer og hans filmhold afsluttede optagelserne sidste sommer og eftersom filmen har premiere om tre uger så håber jeg da for dem at den er ved at være klar til biografen.

GiwizZeni

Selve artiklen om Wolverine og hvor meget mere vi kan forvente at se til ham er fra midt på sommeren sidste år. Det er kun den lille up-date ang. videoklip fra den sidste trailer der er ny. Jeg tror vi alle glæder os til endnu et kapitel i X-Men sagaen.

Lassicuser/582638

Hehe nåh ja det kan jeg da godt se - tak for info :)

CINEMANDRUP

Hugh Jackman er bare Wolverine og han fortjener mest mulig skærm tid i de resterende film. Hans karakter er uden tvivl den mest spændende, sejeste, rå, dyriske, bestialske og humoristiske. Han har opbygget en karakter som bliver svær at følge trop på for en ny skuespiller.

Mickey

Wolverine ER bare den sejeste i dét univers, og det er ikke mindst takket være Huge Jackman.
Jeg håber virkelig at han, ligesom i de andre, spiller hovedrollen. Mcavoy og Fassbender er gode, men Huge er bare mesteren, og Lawrence irriterer mig virkelig som Mystique.

Den hedder bare: Wolverine -og de andre ;)

Nikolaj

Wolverine er den sejeste af alle x-menene, håber han ikke bare for en lige så lille rolle som han havde i x-men first class.

Jacob

Alt godt har en ende, og håber at han stopper på toppen. Det har den karakter han om nogen har været med til, at skabe på store lærred fortjent.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.