Cookie- og Privatlivspolitik
Ubåds-klassiker genindspilles

Ubåds-klassiker genindspilles

Det måtte jo ske

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Wolfgang Petersens Das Boot fra 1981 skal genindspilles af det tyske produktionsselskab Bavaria Film, der også stod bag originalen og den efterfølgende miniserie. Det skriver Variety.

Nyheden er egentlig ikke overraskende. Det er nærmere usædvanligt, at der skulle gå 34 år, når man tager tidens forkærlighed for genindspilninger i betragtning.

Til gengæld er det overraskende, at det bliver en tysk/europæisk produktion og ikke en storslået amerikanske udgave med Chris Pratt som hårdt presset kaptajn på en tysk ubåd under Anden Verdenskrig.

Bavaria Film må dog forventes at bringe en version på bane med samme internationale snit som den klaustrofobiske originalversion. Der meldes endnu ikke noget om hverken instruktør eller rollebesætning.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dunbar

Hvad sker der? Chris Pratt? Det må da være en joke. Medmindre han har et skjult talent for at tale tysk, så bliver den her film jo ikke engang på originalsproget. Derudover er det da mærkeligt, at vi også her i Europa skal til at genindspille klassiske film i stil med Hollywood - det er en falliterklæring, synes jeg.

Jeg håber selvfølgelig, at den bliver god, men det lover virkelig ikke ret godt lige nu.

Så hellere lave en helt ny ubådsfilm - der er vel nok historier at tage af fra 2. verdenskrig!

Anonymuser/0

er min favorit; men Das Boot scorer også højt; intet slår krigsfilm, hvor storsvedende mænd uden håb, med paniske øjne lytter efter dybhavsbombe og ikke ved, om den næste rammer dem. (Og så må man ikke glemme temaet, som er et af filmhistoriens mest mindeværdige e.m.m.).

(...det er i øvrigt bemærkelsesværdigt, at ingen har nedskudt idéen om en genindspilning; Havde der stået noget om, at det var Hollywood der stod bag, ville der næsten så sikkert som amen i kirken havde lydt et ramaskrig).

Nikolaj

Så hvorfor ikke også prøve med Das Boot.

Jacob

Den første er jo en sand klassiker, og med det nævnte grundlag ikke skeptisk over en genindspilning.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Yasmin

De er virkelig kommet langt med deep fakes. Man kan seriøst ikke se det er fake!

2 timer siden
Kenneth

Meet Joe Black er efter min mening hans bedste film

10 timer siden
Henrik Plauborg

Jeg glæder mig super meget til at se filmen margrete den 1 biografen i marts 2021.Håber der er merchandice til filmen.

1 dag siden
Never too many movies

Fin opsummering af Tobias Lindholm. Men det er vel også værd lige at nævne, at manden står bag Krigen, som jo er en Oscarnomineret film.

1 dag siden
Morten V. K. Pedersen

Er helt enig med dig Daniel, der er virklig mange gode afsnit! Vi burde lave en afstemning af hvilken sæson der er den bedste .

2 dage siden

Aktive debatter